Az egyetemi kollégiumokban miért kell toleránsnak lenni? Konkrétan például milyen dolgokat kell tolerálni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 13:53
1/7 anonim válasza:
Konkrétan azt hogy nem vagy egyedül egy szobában és figyelemmel kell lenned arra hogy van aki már alszik amikor te éjjel 2-kor hazajösz tajrészegen egy bulibol. És azt is tolerálnod kell hogy majd amikor te alszol, ők fognak hazajönni éjjel 2-kor tajrészegen. Ez csak példa, a fantáziád elment nyaralni?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, elment jó messzire :) úgyhogy írhat, akinek van tapasztalata
2009. júl. 24. 14:05
3/7 anonim válasza:
Azt is tolerálnod kell, hogy amikor te tanulni akarsz egy vizsgára, akkor a szomszédod épp maxon hallgatja a zenét. Azt is, hogy az éjszaka folyamán valaki az ajtód elé hányt. Csak gondolkozz el azon, hogy milyen az, ha 100 embert összezárnak egy épületbe.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát már gondolkoztam, de én eddig elég zárt világban éltem, nem igazán tudom, h a "fiatalok" miket szoktak csinálni szal semmi nem jut eszembe, hiába gondolkozok rajta
2009. júl. 24. 14:11
5/7 anonim válasza:
Azt is tolerálnod kell, ha éppen sor áll a zuhanynál, vagy esetleg máshol(remélem érted).=)
6/7 anonim válasza:
Vagy : a szobatársad hangosan horkolva alszik...
Vagy : a szobatársadnak erős izzadság- vagy/és lábszaga van...
Vagy : hajnalban (mikor te aludnál) dübörögnek a folyosón...
Vagy : a W.C. telehányva, a mosdó ragad a fogkrémtől, a zuhanyzó meg a kosztól...
Ahol sokan élnek együtt egy fedél alatt, ott mindenkinek muszáj megértőnek lenni a többiekkel, neked is vannak/lehetnek olyan tulajdonságaid, ami másoknak idegesítőek...
7/7 anonim válasza:
Ha a fiú szobatársad kefélni akar a csajával (vagy ami még rosszabb: a pasijával), akkor el kell húznod egy-két órára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!