Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az egyetemi kollégiumokban...

Az egyetemi kollégiumokban meg van szabva, hogy meddig van kimenő?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, elmúltál 18, akkor jössz-mész, amikor akarsz.
2010. júl. 19. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Még csak az kéne... Be is szarnék :D
2010. júl. 19. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem van a bgfen egy haverom aki mar csak egy kozepsulis kollegiumba kerult be, es neki bizony haza kell ernie 11re mer bezarjak a kaput.
2010. júl. 19. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
én voltam olyan egyetemi koleszban (igaz, külföldün), ahol 11-kor bezárták az egész kócerájt oszt csá, ha nem értél be, éjszakázz kint.
2010. júl. 20. 11:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy hülyén hangzik, de komolyan kérdezem, hogy ha zárás után érek vissza, akkor is bármikor kinyitják nekem a kaput? :S
2010. júl. 20. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mindenhol így van-e, de ahol a csoporttársaim laknak, ott éjjel nappal ül valaki a portán, az a kapu soha nincs zárva. A portásnak kell megmutatni a koli kártyát, és ha stimmel, akkor be lehet menni. A szobádhoz meg úgyis neked van kulcsod meg a szobatársa(i)dnak.

Én mondjuk sose voltam kolis, csak bulikban voltam már ott többször is, de azt mondták, ez nem csak bulik alkalmával van így.

2010. júl. 21. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában nincs megszabva, de a vallásos kollégiumok egy részében igen.
2010. júl. 21. 22:22
 8/8 czibles ***** válasza:
Zrínyin is be kell menned időre, legalábbis katonai szakon.
2010. júl. 22. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!