Leírnád részletesen a kedvenc szettjeidet, amikben a legjobban, legcsinosabbnak érzed magad?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 12:58
1/7 anonim válasza:
Én nem vagyok egy túl nőies lány, de egy teljesen feszülős középkék színű farmer, és egy fekete csőtop a kedvenc összeállításom, magassarkú bokacsizmával. Nem a szett, amitől csinosnak érzem magam, hanem a derékig érő hosszú fekete hajamtól. Amikor azt megcsinálom és úgy lépek utcára mindig nagyon csininek érzem magam.
2/7 anonim válasza:
Magánéletben nem vagyok túl nőies, a legjobban egy farmerban és lapos talpú cipőben érzem magam.
Munkában viszont kénytelen vagyok csini lenni: nadrág kosztümben, magas sarkúbán járok. Ez valahol a csini és az elegáns határán van.
3/7 anonim válasza:
Én sem mondanám magam nőiesnek. Fekete vagy egyszínű csőgatya hosszított(de nem bő, hanem testhez álló) nagyon mintás póló felülre kockás testhez álló cipzáros pulcsi, vagy vmi lila. jahm és converse
4/7 anonim válasza:
tollas kalap, csipkés sál, acélmerevítéses fűző, hosszú szoknya, fűzős bokacsizma, csipkés-fűzős kesztyűcske. Mindez természetesen feketében. De egyébként minden nap remekül érzem magam, és ilyen egyszerűen leírhatatlan az összes ruhadarabom, nem szoktam ugyanazokat felvenni egyszerre fél éven belül 2x...:D
5/7 anonim válasza:
Csőszárú, szürke színű farmer nadrág, sima fekete póló, tornacipő. Ez nekem a legkényelmesebb. :D A másik kedvencem pedig fekete nadrág, valami csinos fölső, magassarkú bokacsizma. :))
6/7 anonim válasza:
Fekete fehér csíkos blúz, kék farmermellény, fekete répanadrág, vádliközépig érő platformos magassarkú csizma.
Imádom a magassarkúakat. Valahogy önbizalmat és tartást adnak nekem. :)
21/L
7/7 anonim válasza:
Szürke hosszúujjú póló, rá a fehér Sex Pistols pólóm, fejemre a sofőrsapim, nyakamba a fülesem, a laza farmernacim, meg egy deszkáscipő ami épp úton van :)
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!