Szépnek érzed magad?
Néha igen,néha nem
Ha rossz napom van akkor nem érzem magam szépnek,és amikor belenézek a tükörbe csodálkozok,hogy ki ez?! :D
De legtöbbször szépnek érzem magam :)
Nem, mert olyan az arcberendezésem...
15/l
Átlagos vagyok. Nem túl szép, de nem is nagyon ronda vagyok. Az emberek amúgy általában szépnek látnak, de pl. volt, aki megmondta nekem, hogy szerinte legalább papírzacskót kellene a fejemre húznom. Nyilván nem a szemembe, hanem a hátam mögött hallottam vissza...
Amúgy nekem tényleg semmi bajom a külsőmmel, elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Ha másnak nem tetszik, akkor ne nézzen rám. Tükörbe viszont annál inkább... :)
24/N
Utolsó válaszolónak igaza van. Nem kell másokkal foglalkozni. De ez mégis olyan nehezen megy néha. :S
Írjatok még véleményeket ! :D
perpillanat szépnek,mert tudom,hogy ketten vagyunk a testemben...és ez valamiért extra önbizalmat ad.
Tudom,hogy nyálas,de most ez van,amúgy meg már nagyjából ki vagyok békülve magammal.Látom a hibákat,meg az előnyöket...23/N
én szerintem ronda vagyok a patiaim miatt
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!