Szépnek érzed magad?
Hát... kislánykoromban aranyos voltam, aztán volt egy átmeneti korszakom, meghíztam,szemüveg, pattanások, hajbajok, stb... :D akkor totális önbizalomhiányban szenvedtem. Aztán elkezdtem fogyni, barátom lett, stb... most megint híztam, angyalarcom sincs, de mégis SZÉP VAGYOK :D annyira szeretek létezni, hogy szeretem magam, akárhogyan... egyébként nagyon beképzelt vagyok, de erről azok tehetnek, akik folyton biztatnak, hogy jajdeszép a hajam, igenis szép az arcom, meg nem vagyok dagadt... :D csak belenézek a tükörbe és rájövök hogy azért vagyok szép, mert annak tartom magam. és úgyseszámít semmitsem egyébként a külső :D na jó ez hosszu lett xd
17/L
deréktól felfelé szeretem magam.
de a csípőmet és és a lábaimat nemszeretem.
Szia! Hát én sem szépnek sem csúnyának nem érzem magam...max.a testemmel van egy kis bajom...
17/L
Nálam is kedvfüggő a dolog, elég széles a csípőm, fenekem, combom, nagyon utálom, minden tükörben máshogy látom magam, volt már, hogy nagyon lefogytam, de csontkovács kellett volna az én alakomhoz, nem fogyás, szóval tökmindegy mennyi a súlyom, nem tudok kibékülni az alakommal. Az arcomat nagyon szépnek tartom, a hajam rasztás és szerelmes vagyok belé. XD Mivel szép az arcom, a hajam odavonzza a figyelmet, nem pedig az alakomra, igazából, mikor vásárolgatok akkor tudok nagyon elkeseredni magamon, amúgy jóban vagyok magammal és az arcomat, hajamat tényleg imádom. Mások szerint az alakom egyáltalán nem olyan szörnyű, mint ahogy én képzelem, de én nagyon nehezen békülök ki vele.
Szóval szépnek tartom magam melltől fölfelé, alatta meg hol így, hol úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!