Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Trendinek érzed magad?

Trendinek érzed magad?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miben nyilvánul meg ez? :) Úgy értem milyen ruhákat viselsz, hogyan sminkeled magad, mennyit költesz a jó imidzsre stb. :)
2009. aug. 28. 14:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem, de nem is akarok az lenni, nekem sokkal jobban tetszik a gothic stílus.

22/L

2009. aug. 28. 14:18
 2/24 anonim ***** válasza:
91%

igen

ruháim elég jók de nem az a túlzott divatmajmos

mennyit költök az imidzsemre?...ruhákra eleget:) am meg ez belülről jön a külsővel csak rásegítek

2009. aug. 28. 14:19
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem, néha jó volna annak lenni, de sajnálok annyi pénzt elkölteni divatos ruhákra, sminkre.:(
2009. aug. 28. 14:20
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok trendi lenni, azt hordom, ami tetszik, függetlenül attól, hogy menő-e. Aztán valahogy rajtam a legkevésbé összeillő cuccok is stílusosak lesznek, szóval nincs okom panaszra;)
2009. aug. 28. 14:28
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem. És nem is baj, nem akarok olyan lenni, mint minden 2. ember.
2009. aug. 28. 14:33
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem érzem magam "Trendynek" és nem is akarok az lenni.Olyan ruhákat hordok amilyenek tetszenek de mások szerint jó izlésem van.Nem sminkelem magam csak alkalmakkor.Az összes zsebpénzemet ruhára költöm(amit mamámtól kapok)mivel a szüleimnek nincs pénze nekem ruhát venni.Általában kínaiba vásárolok de néha plázában is.14/l
2009. aug. 28. 15:03
 7/24 Sexylady ***** válasza:
92%
punk, rock a stílusom, nem divatmajom, ezért nem vagyok trendi, de amikor az voltam, nem éreztem magam ilyen jól...
2009. aug. 28. 15:36
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Sokszor igen,van amikor nem,de az esetek 90%ban igen:)Pedig telt vagyok,de nem HABleány típus:DInkább olyan Liptai Klaudia és Kate Winslet között:)saját magam készítem a ruháim 30%át plusz a kiegészítőket,mivel divattervezőnek készülök:)
2009. aug. 28. 15:53
 9/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem, metálosnak érzem magam.
2009. aug. 28. 16:07
 10/24 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem követem a trendet, azt veszem fel, ami nekem tetszik és jól áll. a ruhatáramat is így állítom össze, szándékosan kerülöm azt, ami "trendi" mert utálom a tömegízlést.

23 L

2009. aug. 28. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!