61/107 anonim válasza:
Igen, írtad, hogy van neked. Vagy csak volt? :D Mondom, Circa-t akartam én is, csak feladtam a kutatást :S:D Bár ennek a beszélgetésnek az apropóján lehetséges, hogy felveszem megint a keresgélés fonalát xD
63/107 supra01 válasza:
A CIRCA nagyon régi, de az ADIO sem új:D Szóval nem tudom, hogy ezek a fazonok vannak-e még. De vannak nagyon jók. Az tuti, hogy mindkettő elnyűhetetlen!!!!!!
Tieidről adsz linket?
64/107 anonim válasza:
65/107 anonim válasza:
De előbbit aztán nem vettem meg, utóbbit meg nem találtam sehol :S:D
66/107 supra01 válasza:
A zöld nagyon ott van!!!!!!!
Ismerem, minden színben jó!!!!
67/107 anonim válasza:
68/107 supra01 válasza:
Neeeeeeeeeeeeeeee!
Ilyen Globe-od van?
HALÁLI! COOOL! SZUPER!!!:D:D:D
69/107 supra01 válasza:
70/107 anonim válasza:
Köszi az elismerést :D Van ilyenem igen, és imádom :D Tudom, hogy neked ilyen az egyik Supra-d, beszéltünk már róla egy másik kérdésnél :) A másik egy szürke Skytop III., ha jól emlékszem, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!