Azért ha van olyan webáruház ahol ilyen cipők vannak, azt elküldheted, mert nem Pesti vagyok, szóval korlátozottak a lehetőségeim a nézelődésre:D
2012. nov. 20. 09:21
52/107 A kérdező kommentje:
Nem rossz egyik sem, sőt! Amúgy kezdek rájönni, hogy akármennyire is akarom, a magasabb szárú cipők nekem nem fekszenek. Ezért kezdek folyamatosan visszatérni az alacsonyakhoz.
2012. nov. 20. 09:21
53/107 supra01 válasza:
Én is voltam így vele:D
De volt már a lábadon egy Skytop 2 vagy egy SOCIETY? Nadrág betűrve:D
Próbáld ki egy napig:D és meglátod, hogy nyerő:D Kér, hogy ne adnak a boltban pár napra ilyen célra:D
Kérj kölcsön egyet:D
2012. nov. 20. 09:29
54/107 anonim válasza:
Persze, ha van ilyen/találtam ilyet, ami tuti forrás(nak tűnik), akkor azt megosztom. Tekintettel ugye arra, hogy te is ebben "szenvedsz" xD
Én pont fordítva voltam, eleinte csak a sima alacsony szár tetszett, majd egyre több magas/félmagas is beállt a sorba. De ez így jó is, mert akkor így nem egymás elől kapkodjuk el a jobbnál-jobb cipőket :D
2012. nov. 20. 09:29
55/107 supra01 válasza:
De most beletetted a bogarat a fülembe az Adidas-szal:D
Azt a szárnyas Adidas-t ismered? Nagyon bevállalós, de sztem ütőőőőőőőőőőőőőőős!!!!!!!
Az Adidas Hermes-re gondolsz? Azt azért nem vállalnám már be semmiképpen :D De biztos van olyan stílusú ember, akin biztos jól állna :D
2012. nov. 20. 09:42
58/107 supra01 válasza:
Belinkeltem mire gondoltam:D
Nekem is merész, de azért egy-két alkalomra bevállalnám:D
Nagyon jók:D
2012. nov. 20. 09:51
59/107 anonim válasza:
Igen, erre gondoltam én is. De akkor sem, erre nem adnék ki pénzt, de ha neked tetszik, csak hajrá :D Amúgy ha már ilyen nagy link-bajnokság van, akkor a Circa meg az Adio azért érdekelne xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!