Ne már, hogy Puma Kart Cad Mid V-öd is van? :O:D Hogy én mennyit kerestem annak idején egy ilyen cipőt :D:D De nem találtam semmilyen színben :S
2012. nov. 25. 19:15
94/107 anonim válasza:
(Már ha az a neve...De ha nem is az, akkor is ilyet kerestem annak idején :D)
2012. nov. 25. 19:16
95/107 supra01 válasza:
Van bizony. Látod, ha nem dugod el annyira, akkor nem kellett volna keresned:D
Szuper ez is:D
2012. nov. 25. 19:20
96/107 anonim válasza:
Hehe :D Én anno szürkét akartam volna nagyon...De ez sem rossz, méltó tagja a sornak, ami felett rendelkezel :D
2012. nov. 25. 21:03
97/107 anonim válasza:
Gyerekek ez vmi öffisöl cipő topik lett? :DDD talán az első oldalon szóltam hozzá aztán mi lett itt.. :O
Csináljunk már egy FB csoportot. Eléggé szétszórtan vannak a magyar deszkás/sneaker mániások és jó lenne egybe tömörülni ahol meg lehet osztani egymással a tapasztalatokat márkákról/különböző modellekről vagy kölföldi webshopok leárazásairól stb...
Egyébként én pont ma rendeltem ezt a fekete supra skytop-ot ccs.com-on a sok más színes csuka után :D
Én szívesen csatlakoznék ilyen csoporthoz. Aztán hátha sikerül még több és több embert bevonni...
Többiek?
2012. nov. 25. 23:29
99/107 anonim válasza:
De hát itt egyetlen egy cipőmániás hozzászóló sincsen, 77%-os meglepődött hozzászóló XDXD Egyébként az ötlet szerintem is jó, az eszmecsere támogatható. A linkelt Supra meg szuper jó, stílszerűen :D
2012. nov. 26. 07:26
100/107 anonim válasza:
Nah,találjunk ki egy nevet (mert én nem vagyok kreatív xD) és én vállalkozok rá,hogy létrehozom.(zárt legyen vagy ne?)
Küldjetek majd utána egy privit és hozzáadogatok mindenkit.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!