11/107 A kérdező kommentje:
Ez már kicsit régebbi modell. Más színekben volt már sok újabb. Ezért kicsit olcsóbban, ha jól emlékszem 16 ezerért vettem.
2012. nov. 18. 09:34
13/107 A kérdező kommentje:
Ezt a Vanst amúgy bicósoknak gyártják, de nem tudtam kihagyni. Szokásos gofritalpa van, de jóval kényelmesebb, mint a szokásos Vansek. És nem tűnik túl szélesnek a lábamon a magas szára ellenére sem. Egyetlen negatív dolog eddig, hogy a talpa a szokottnál jobban kopik.
2012. nov. 18. 09:45
14/107 A kérdező kommentje:
Igen, ennyiért simán megérte.
2012. nov. 18. 09:50
15/107 anonim válasza:
Érthető, hogy nem tudtad ott hagyni :D Egyébként én csak régebben sportolgattam ilyesmit, de a cipők tekintetében (is) maradtam itt, és elég válogatós vagyok. Amúgy tényleg nem tűnik bumfordi nagynak a csuka. Ami Vans és mindenben hasonló a tapasztalatom, az a Skink Mid.
16/107 A kérdező kommentje:
Na igen, abban is látok fantáziát, bár az kicsit szélesebbnek tűnik. Vansból egyébként inkább - ahogy én hívom - a fapados cipők jönnek be, például két pár Chukka Low-m is volt, ebből az egyik még mindig használatban.
2012. nov. 18. 09:56
17/107 anonim válasza:
Fapados xD Ezen jót röhögtem, de igazad van. Néha a kevesebb a több. Viszont a Chukka Low ehhez az Owens-hez képest mindenképpen az. De ez nem degradálás :D
18/107 A kérdező kommentje:
Nyárra tipikusan nagy kedvencem volt, meg a deszkát is jól éreztem benne, igaz, sok védelmet nem adott, és amikor már deszkázni is befogtam, gyorsan szétkopott.
Te is kicsit cipőmániás vagy? Valahogy nem tudom megállni, hogy 2-3 havonta ne vegyek egy párat...
2012. nov. 18. 10:07
19/107 anonim válasza:
"Kicsit" az vagyok, vagy inkább talán most már csak voltam xD Amíg ment a sport, akkor azért voltam az, de ott és akkor legalább fogytak is a cipők. Az utóbbi időben meg csak gyűltek/gyűlnek :D
20/107 A kérdező kommentje:
Hogyhogy leálltál a sporttal?
2012. nov. 18. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!