41/107 supra01 válasza:
:D:D:D
Csak betettem gyorsan párat, ami elsőre ütős, de gondolom ezer féle van. SAJNOS!:D
Úgy látom nekem is Adidas lesz a következő:D
Jó, hogy felhívtad rá a figyelmemet:D
Csak melyiket is vegyem?:D:D:D
42/107 supra01 válasza:
Bár szerintem eléggé leredukálódik a darabszám, mert itthon nem hiszem, hogy ezer fajta lenne. Neten tudsz jó helyet, ahol ilyeneket lehet venni?
43/107 anonim válasza:
Nagy duma volt xD Egyébként én talán már kettőre tudtam redukálni: Adi EXT vagy Hard Court. Másik kettő egyelőre megy a talonba, de aztán ha annyira bejön, mint amelyik majd lesz, akkor ugye...:D
44/107 anonim válasza:
Még nem kutakodtam annyit, bár azt csiripelik a madarak, hogy a Footlocker (a Váci utcában) meg a White Label itthon esélyes. Neten nem néztem körbe (még!!!) tüzetesebben.
45/107 supra01 válasza:
:D
Még így is nehéz lesz döntened:D
Amúgy milyenek jönnek be jobbak az egyszínűek ill. inkább fehér, szürke, fekete, vagy a színesebb és merészebb cipők?
46/107 anonim válasza:
Megint jó gyorsan "teleszemeteltünk" egy kérdést, majd jól kimoderálnak :) Kellene egy cipőmániás kérdés, az alatt joggal írunk ennyit szerintem :D Egyébként az annyira "kanári" cipőket nem szeretem, de egy-egy merészebb, harsányabb szín (piros, zöld) belefér a hagyományos fehér-szürke-kék-fekete (és ezek kombinációi) mellett.
47/107 A kérdező kommentje:
Nem gond a "teleszemetelés"... hiszen a kérdésem már némileg tárgytalan, úgyis megvettem a cipőt. :)
2012. nov. 20. 09:16
48/107 supra01 válasza:
Nem baj az:D
A nagyon merészeket én sem vállalom be:d, annyira nem vagyok laza, de azért szeretem ha egyik másik kicsit feltűnő.
49/107 anonim válasza:
Ja te is itt vagy azért? :D Szerencse :D:D Linkeltem párat, ahogy kérted...Igaz, hogy vagy 3 oldallal ezelőtt még :D:D:D
50/107 anonim válasza:
Már ezt a kérdezőnek mondom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!