Laci911 kérdése:
Lányok, nők mért van az ha van olyan fajtátok aki szinte minen nap ki öltözik, annak tudatában, hogy esetleg ma megtalálja a nagy ő akkor az utcán ha megálitanak akkor mért utasitjátok el a srácokat ne épp esélyt kéne adni neki?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 20:16
1/5 anonim válasza:
szerinted azért öltözik ki valaki, hogy felszedjen valakit? Te tévedésben vagy. Van, aki egyszerűen szeret csinos lenni vagy a munkahelye megköveteli.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja de ên pont az olyan nőkre vagyok kíváncsi akinem ezek miatt öltözik ki.
2012. okt. 15. 20:29
3/5 anonim válasza:
Én csak feltételezni tudom, hogy külsőre nem ő a nagy ő. Vagy nem tetszik a hangszíne az illetőnek. Vagy foltos a ruhája, koszos a cipője, zsíros a haja. Nem tudom. Gondolom valami nem jön be nekik, taszítja őket. De majd hátha jön egy ilyen leányzó és akkor tud pontos választ adni.
4/5 anonim válasza:
Téged küldött el vki?
Már bocs, de én alapból nem kezdenék olyannal, aki nem tud normálisan írni és fogalmazni.
És bizony lehet, hogy a tanulatlanságod a stílusodon és a beszédeden is kiütközik.
Egyébként a nők maguknak öltöznek. Ha csinosnak érzik magukat, akkor több az önbizalmuk.
5/5 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor te valami nagyon skilles nő lehetsz..... nem még 1x sem küldött el egyik nő sem nem is probálkoztam csak egy sipla kérdés volt.
2012. okt. 16. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!