Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mért utasítjátok el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mért utasítjátok el?

Figyelt kérdés

Biztos már többen jártatok úgy, hogy egy lány "szerelmet" vallott nektek, de ti kikosaraztátok és így le van tudva. Miért nem értékelitek közeledését és próbáltok meg vele járni? Nyomos okokat kérnék korral!!

Jah és leszögezném, hogy nem rólam van szó, nem is vagyok csúnya ha esetleg a taplók is megtalálnák ezt a kérdést ;)

2011. szept. 5. 21:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
rólad van szó? csúnya vagy?
2011. szept. 5. 21:10
 2/35 anonim ***** válasza:
Én értékelném a közeledést, de nem tapasztaltam még ilyet.
2011. szept. 5. 21:10
 3/35 Setis ***** válasza:
100%

Velem még nem fordult elő, hogy egy lány szerelmet valljon.

De ha meg is tenné, akkor azért utasíthatnám el mert.

1, Nem érzek így.

2, Nem az esetem.

3, Van barátnőm.

Ez nem arról szól, hogy nem értékeljük, hanem ha nem lehet akkor egyszerűen nem lehet.

17/F

2011. szept. 5. 21:11
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Bár nő vagyok, de van tippem:

- mert ha nem szereti, de elkezd vele járni, csak még nagyobb fájdalom lenne a lánynak

- ha még nagyobb a fájdalom, akkor meg a pasi a 'gonosz', csak mert az elején nem volt őszinte

- ha nem szeretsz valakit, ne is járj vele, mert semmi értelme

- ha nem a szerelmeddel vagy együtt, hanem egy olyannal, akinek csak jóindulatból esélyt adtál, őszintén: van értelme, ha nem szerelemből csókolja meg, csak 'jószándékból'?

(eléggé fiús vagyok, sokkal inkább fiúsabban gondolkozok, és így jobban megértem a fiúkat, csak ezért írtam)

20L

2011. szept. 5. 21:17
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Kerdesed forditva tedd fel. Tudod rá a választ? Lanyok miért utasítjàtok el azt aki szerelmet vall? Nem tetszik a másik, nincs vonzalom. Ennyi. 33F
2011. szept. 5. 21:18
 6/35 anonim ***** válasza:
Nem vallottak még szerelmet, csak már kapcsolatban.
2011. szept. 5. 21:21
 7/35 anonim ***** válasza:
Mert nem... ez van... túl kell tenni az embernek ezen magát.. történik ilyen fordítva is, kész..
2011. szept. 5. 21:23
 8/35 anonim ***** válasza:

Én még sosem utasítottam el ilyet.

Mondjuk nem történik velem ilyen minden kedden...

2011. szept. 5. 21:28
 9/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, az a baj, hogy mindenki másképp nézi így sajnos nem lehet megmondani, miért is van. Az illetőtől meg megkérdezik, nem ad őszinte választ.

Azzal viszont nem értem, ha nem vagy szerelmes belé az jelentéktelen több okból is. 1. az később is kialakulhat, de ha nem adsz esélyt rá akkor nem is biztos pedig kitudja milyen kapcsolat alakult volna ki. és pont ez az, hogy nem ad esélyt rá, meg se próbálja, de mért :D bonyolult az emberiség. Ez igaz a nincs vonzalomra is, persze könnyen beszélek, utasítottam már vissza nekem nem tetsző fiút, de nem az adta a legfőbb okot.

2011. szept. 5. 21:30
 10/35 anonim ***** válasza:

volt ilyen... én nagyon kedves voltam vele, sosem mondtam neki nemet, ha elhívott ide-ode, vagy beszélgetni akart, ha megölelt, megöleltem, jó volt, nagyon... aztán végülis kiszeretett belőlem, aminek örültem, plusz annak is, hogy nem okoztam fájdalmat neki...

ugyanezt megtehetnék mások is, nem értem, miért olyan nehéz ez...

2011. szept. 5. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!