Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mért utasítjátok el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mért utasítjátok el?

Figyelt kérdés

Biztos már többen jártatok úgy, hogy egy lány "szerelmet" vallott nektek, de ti kikosaraztátok és így le van tudva. Miért nem értékelitek közeledését és próbáltok meg vele járni? Nyomos okokat kérnék korral!!

Jah és leszögezném, hogy nem rólam van szó, nem is vagyok csúnya ha esetleg a taplók is megtalálnák ezt a kérdést ;)

2011. szept. 5. 21:07
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

"Amúgy miért írtad, hogy nem vagy csúnya, ha nem is rólad van szó? Tehát mégiscsak rólad van szó?

De az semmit nem jelent hogy te tetszel magadnak, anyukának, barátnőnek..."

A nem vagyok csúnya jelzőt az értetleneknek írtam le, mert sajnos vannak akik egyből lehurrogják a kérdezőt.... Tudom én is, hogy a szépség relatív dolog, de minek is bizonygatnám neked...

Csupán a kérdésem kíváncsiságot rejt.

2011. szept. 6. 12:59
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

„gondolj bele ha nincsen baj vele, szimpatikus a lány akkor miért utasítanád el, ha ő kezdeményez?”

Ezt én is kérdezhetném a másik oldalról. Ha egy szimpatikus fiú próbálkozik, akinél minden rendben van, akkor miért utasítod vissza.

„Nem várom én el ezt senkitől se, de biztosan már több olyan lehetőséget elszalasztottak az emberek pont ilyennel, hogy nem vették észre mit is művelnek, azt később jönnek rá, hogy jaj még is bele kellett volna mennem.”

Azért a csajok nagyságrendekkel többször utasítanak vissza srácokat, így nekik kéne elgondolkozni azon, hogy mit is szalasztottak el. Ha pedig elsőre nem kellett valaki, akkor nem fog több hónap múlva hírtelen belém nyilalni, hogy mégis ő kéne.

„HA te úgy érzed, hogy ebből semmi se lehet akkor persze mondj neki nemet, DE honnan is tudod te az első szavánál, hogy ő neked nem kell? Mert megláttad és nincs vonzalom? Vonzalom később is kialakulhat... vagy bármi más ami párkapcsolat folytatódhat.”

Erre megint csak azt tudom mondani, amit te is írtál, hogy utasítottál már vissza fiút. Te honnan tudtad az első szavánál, hogy nem kell neked? Persze, majd együtt fogok élni egy csajjal, aki iránt az égvilágon nem érzek semmit, nehogy neki rossz legyen már és várok türelmesen, hogy egyszer csak kialakul a vonzalom. Te normális vagy?

„és igen a férfiaknak emelt fővel kell mindent elviselni a női nyafogást is pl mert a férfiak erre lettek "programozva" a nők meg jobban elengedhetik magukat mert a férfi szerepe az, hogy megvédje szeresse és tisztelje is egyben ami persze kölcsönös.”

Ezt k.rva gyorsan felejtsd el. Nem vagyunk érzéketlen robotok, akiket beprogramoztak a rinyálásaitokra. Már nem az őskorban élünk, hogy megvédjelek titeket. A kapcsolat pedig két emberből áll. Egy férfi is joggal elvárhatja, hogy tiszteljék és szeressék, nem. Te elvárod, hogy a srác, akit visszautasítottál – néha kifejezetten tahó módon – emelt fővel távozzon, mert ő a férfi. De ha te kezdeményezel – ami persze csak elméleti, mert szerintem te még az életben nem szólítottál le senkit az ellenkező nemből – és ő visszamer utasítani, mert mondjuk csúnya vagy, dagadt vagy, már a hangodtól is rosszul van, úgy nézel ki és viselkedsz, mint egy ribanc, akkor vérig vagy sértve, mert neked lelked van. Kit érdekel? Ne várj el olyat a másiktól, amit te sem szívesen élsz át.

Továbbra is azt mondom, hogy nem fogok senkivel automatikusan járni, csak, mert szerelmet vallott, minthogy velem sem jár senki pusztán ezért. Ha nem jön be nekem az illető, akkor fejre is állhat, akkor sem fog kelleni. És mivel nem vagyok nő, ez akkor sem fog megváltozni, ha közben gazdag lesz, vagy jó kocsit vesz.

2011. szept. 6. 14:22
 23/35 A kérdező kommentje:

"Ezt én is kérdezhetném a másik oldalról. Ha egy szimpatikus fiú próbálkozik, akinél minden rendben van, akkor miért utasítod vissza. "

Mindenkinek más az oka, de vannak általánosságok én leginkább több szempontból döntök egy fiú felett, nem részletezem ne haragudj, mert mindegyiknél más volt.

"Azért a csajok nagyságrendekkel többször utasítanak vissza srácokat, így nekik kéne elgondolkozni azon, hogy mit is szalasztottak el. Ha pedig elsőre nem kellett valaki, akkor nem fog több hónap múlva hírtelen belém nyilalni, hogy mégis ő kéne. "

Igen ezzel egyetértek, hogy a lányok többségében visszautasítók, de nem úgy megy hogy a férfi "vadász"? A nő több szempontot néz mikor választásra kerül. Mai világban lett az a szitu, hogy már a nő is mer lépni, mert sok gátlásos fiúval hozta a sors össze vagy olyan a beállítottsága, hogy mer kezdeményezni.Ezzel nincs gond.

Mai tinédzserek meg persze, hogy válogatnak mert megtehetik és ezen van a hangsúj!

"Erre megint csak azt tudom mondani, amit te is írtál, hogy utasítottál már vissza fiút. Te honnan tudtad az első szavánál, hogy nem kell neked? Persze, majd együtt fogok élni egy csajjal, aki iránt az égvilágon nem érzek semmit, nehogy neki rossz legyen már és várok türelmesen, hogy egyszer csak kialakul a vonzalom. Te normális vagy?

"

Fentebb írtam, hogy több okot láttam benne és úgy utasítottam vissza, de ez mind az mellett áll, hogy nem az első találkozásnál történt mindez.

"Ezt k.rva gyorsan felejtsd el. Nem vagyunk érzéketlen robotok, akiket beprogramoztak a rinyálásaitokra. Már nem az őskorban élünk, hogy megvédjelek titeket. A kapcsolat pedig két emberből áll. Egy férfi is joggal elvárhatja, hogy tiszteljék és szeressék, nem. Te elvárod, hogy a srác, akit visszautasítottál – néha kifejezetten tahó módon – emelt fővel távozzon, mert ő a férfi. De ha te kezdeményezel – ami persze csak elméleti, mert szerintem te még az életben nem szólítottál le senkit az ellenkező nemből – és ő visszamer utasítani, mert mondjuk csúnya vagy, dagadt vagy, már a hangodtól is rosszul van, úgy nézel ki és viselkedsz, mint egy ribanc, akkor vérig vagy sértve, mert neked lelked van. Kit érdekel? Ne várj el olyat a másiktól, amit te sem szívesen élsz át. "

Már megbocsáss, de oda írtam kis betűkkel, hogy minden kölcsönösség szerint megy csak. Férfi is egy érző lény nem mondtam mást, de ő az erősebb nem több szempontból!!!

Az meg ne foglalkoztasson, hogy leszólítottam e valaha fiút vagy se mert most nem a nemlétező gátlásaimról beszélünk.

2011. szept. 6. 14:47
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

”Mindenkinek más az oka, de vannak általánosságok én leginkább több szempontból döntök egy fiú felett, nem részletezem ne haragudj, mert mindegyiknél más volt.”

Na ugye. Hiába volt kedves, rendes jóképű az illető, visszautasítottad valami miatt és nem maradtál vele, nem adtad meg az esélyt, hogy esetleg kialakuljon valami.

”Igen ezzel egyetértek, hogy a lányok többségében visszautasítók, de nem úgy megy hogy a férfi "vadász"? A nő több szempontot néz mikor választásra kerül. Mai világban lett az a szitu, hogy már a nő is mer lépni, mert sok gátlásos fiúval hozta a sors össze vagy olyan a beállítottsága, hogy mer kezdeményezni.Ezzel nincs gond.”

Hagyjuk már ezt a vadász maszlagot! Ha a nő a vad, és levadásszák, akkor meg ne követelőzzön, hanem fogadja el, hogy ő az alárendeltebb a kapcsolatban és az van, amit a férfi mond. Jóhogy nem már a levadászott szarvas fogja megmondani a vadásznak, hogy mi legyen. Sokan nem azért nem kezdeményeznek, mert nem mernek, csak annyi pofátlan visszautasítást kaptak a normálisnak tűnő csajoktól is, amiket el sem tudnál képzelni, így elegük lett az egészből és joggal várják el, hogy akkor mostmár ha kell valami, akkor emelje meg a nő a s.ggét. Nem akarom megint leírni az unalomig ismételt egyenjogúság dumámat.

”Mai tinédzserek meg persze, hogy válogatnak mert megtehetik és ezen van a hangsúj!

Ha nem lennének akkorák az igények, kevesebbet válogatnának.

”Fentebb írtam, hogy több okot láttam benne és úgy utasítottam vissza, de ez mind az mellett áll, hogy nem az első találkozásnál történt mindez.”

Akkor mikor? Tegyük fel, hogy egy ittas gyökér szólított le, aki csak dugni akart. Nyilván azonnal visszautasítottad, pedig lehet, hogy másnap már egy tök normális srác volt. Akkor most én miért álljak le egy olyan csajjal, aki egyenesen taszít?

„Már megbocsáss, de oda írtam kis betűkkel, hogy minden kölcsönösség szerint megy csak. Férfi is egy érző lény nem mondtam mást, de ő az erősebb nem több szempontból!!!

Az meg ne foglalkoztasson, hogy leszólítottam e valaha fiút vagy se mert most nem a nemlétező gátlásaimról beszélünk.”

Miben erősebb? A fizikai fölény még korántsem elég. Lélekben pedig szerintem mindenki egyforma, függetlenül a nemétől. Ha valakit folyamatosan negatív dolgok értek, nyilván rosszul fog esni neki.

De foglalkoztat, hogy a szó hagyományos értelmében szólítottál-e már le fiút, kezdeményeztél-e már, hivtad-e randira, mert ez a kérdés gerince. Mert ha ilyet még nem csináltál, mondván a férfi a vadász és te csak vártad a sültgalambot, és visszautasítottad a neked nem tetszőket, akkor ne várd el, hogy feltétel nélkül hanyatt essünk egy olyan csajtól, aki állítása szerint kezdeményez. Habár a nők szótárában a kezdeményezés szó egészen mást jelent.

2011. szept. 6. 22:51
 25/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kislány, de nem lehetsz egy IQ fighter...ezen mit nem lehet nem érteni? A nem az nem. Az ilyen gondolkodású emberekből lesznek azok, akik rámásznak a foglalt pasikra és vinnyognak, hogy miért nem őket választja, mikor sokkal szebb, okosabb, jobb, mint a barátnő. Számtalan ilyen esetet láttam.

A férfiak nem hülyék, ha valaki kell nekik, akkor lépnek, ha nem akkor, azt el kell fogadnod. Ennyi. Pont.

2011. szept. 7. 15:11
 26/35 A kérdező kommentje:

Ha esetleg még olvasod :) Bár felesleges részleteznem, leírtam véleményemet, nézetemet a dolgokról és akkor is azt mondom, hogy ha egy normális lány oda megy hozzád és bejössz neki akkor se kéne egyből kikosarazni mert válogattok ahogy ügye mi is ezt tesszük. A h*lye p*csák biztos, mert azok még gyerekek és a társadalom elrontotta őket azért játszadoznak sok fiú érzéseivel. Külsőre meg te tudsz alapozni és aszerint ítélni. Erre azt ,mondom, hogy egy ronda nőből is lehet szépet kihozni., de ügye az már nem ér annyit neked.

Te utolsó meg van igazság szavaidban, de miért is pont a nem mellett álltok ki? Annyira elkényelmesedtetek….

2011. szept. 7. 19:57
 27/35 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
Biztos mi kényelmesedtünk el...de teszem azt odamegy hozzád egy srác. Már ránézésre nem vonzódsz hozzá, nincs meg a szikra. Ne mondd már, hogy megismered a lelkét és megszereted?! Ha nekem tetszik egy lány, hiába nagyon jó fej nem érted? Vagy te szeretsz szex után hányni? Gondolom valaki olyan utasíthatott el, akiről nem gondoltad volna és megviselte a lelked, ha nincs igazam simán értetlen vagy...
2011. szept. 7. 20:09
 28/35 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

"Ha nekem nem tetszik egy lány..."

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:51

Ennél jobban nem lehet ezt elmagyarázni rájöttem. Nem fogom szégyellni magam én se, mert megkímélek egy nőt a csalódástól, de ha a Kérdező szeretné, hogy szánalomból legyen vele valaki keressen mást, mert mi jogon várja el, ha ő maga sem képes ilyesmire? Az meg természetes, hogy válogatok, mert olyan emberrel akarok lenni, akihez vonzódom is...

2011. szept. 7. 20:18
 29/35 A kérdező kommentje:

Hát basszus :D Első látásra ha nincs vonzalom akkor bocs te nem kellesz, ez már azért eléggé izé dolog. Így sose lesz normális barátnőd mert a szép szexis lányok akik elsőre megtetszenek 99%a buta a maradék 1% meg foglalt.

Több olyan eset létezik, hogy pl barátságból lett szerelem, pedig aztán nem volt ottan szikra az elején azt még is mi lett..

2011. szept. 7. 20:31
 30/35 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
Képzeld el most is szép barátnőm van és elsőre meg volt a szikra...hány éves vagy hogy ezt nem tudod felfogni?
2011. szept. 7. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!