Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mért utasítjátok el?
Biztos már többen jártatok úgy, hogy egy lány "szerelmet" vallott nektek, de ti kikosaraztátok és így le van tudva. Miért nem értékelitek közeledését és próbáltok meg vele járni? Nyomos okokat kérnék korral!!
Jah és leszögezném, hogy nem rólam van szó, nem is vagyok csúnya ha esetleg a taplók is megtalálnák ezt a kérdést ;)
„és akkor is azt mondom, hogy ha egy normális lány oda megy hozzád és bejössz neki akkor se kéne egyből kikosarazni mert válogattok ahogy ügye mi is ezt tesszük.”
Kezd már unalmas lenni ez a hülye nyakas, begyepesedett, kötöm az ebet a karóhoz hozzáállásod.
„A h*lye p*csák biztos, mert azok még gyerekek és a társadalom elrontotta őket azért játszadoznak sok fiú érzéseivel”
A hülye p.csaság nem korfüggő, mert nagyon sokan még 20 felett is ilyenek.
„Külsőre meg te tudsz alapozni és aszerint ítélni. Erre azt ,mondom, hogy egy ronda nőből is lehet szépet kihozni., de ügye az már nem ér annyit neked.”
Ez joggal mondhatnánk a másik szemszögből is. Egy átlagos srác, aki nem olyan, mint Brad Pitt is lehet teljesen normális nem?
”Te utolsó meg van igazság szavaidban, de miért is pont a nem mellett álltok ki? Annyira elkényelmesedtetek….”
Ez egy baromság. Akkor lennénk elkényelmesedve, ha azt írtuk volna, hogy ezentúl csak is kizárólag a csajok menjenek oda a pasikhoz. Erről azonban szó nem volt. Hogy visszautasítunk egy nekünk nem tetsző lányt, az nem elkényelmesedés, hanem természetes dolog.
„Hát basszus :D Első látásra ha nincs vonzalom akkor bocs te nem kellesz, ez már azért eléggé izé dolog. Így sose lesz normális barátnőd mert a szép szexis lányok akik elsőre megtetszenek 99%a buta a maradék 1% meg foglalt.”
Mégis milyen megfogalmazás az, hogy izé dolog? Most már biztos, hogy nem vagy több 15-nél, ha meg igen, elég szomorú. Te is leírtad, hogy utasítottál már vissza fiút igaz, de továbbra is elvárod, hogy mi ne tegyük. És te melyik kategória vagy, a buta, vagy a foglalt? Mert ezzel a gondolkodással szerintem neked se sok pasid volt még. És, hogy így írsz a csajokról, szerintem te egy nagyon csúnya lány vagy, aki így akar visszavágni. És hiába néz ki valaki jól, az hosszútávra nagyon kevés, de gondolom ezt te nem érted, mert nálad is előjött a külsőségekkel való foglakozás.
”Több olyan eset létezik, hogy pl barátságból lett szerelem, pedig aztán nem volt ottan szikra az elején azt még is mi lett..”
Ottan már aztat, a kapanyél meg kilóg a számbúl. Te túl sok romantikus baromságok néztél. Hát persze, majd leszólít egy ocsmány mangalica, de nehogy visszautasítsam már, így barátok leszünk és egyszer csak fellobban a szikra. Úgy írod, mintha ez olyan természetes jelenség lenne, holott nem az. És én pedig nem fogok szánalomból együtt lenni senkivel, hogy hátha majd egyszer megszeretem, mer magamtól veszem el az időt, hogy megtaláljam azt, aki nekem kell.
„Mit számít a kor :) Akkor sok boldogságot oda velem meg ne törődj :D Alapból nem én miattam tettem fel a kérdést! Lehet gondolni bármit.”
Azt, hogyha még csak egy kislány vagy, akkor ne oszd itt az észt, mintha már több éves tapasztalatod lett volna és ne ismételgesd magad ezerszer, mert ezzel nem győzöl meg senkit, de a korodról szóló elméletemet már kifejtettem fentebb. Akkor miért tetted fel a kérdést?
De tudod mit? Logikus érvelés helyett, írd le még vagy százszor, hogy ne utasítsatok vissza egy lányt, ha kezdeményez, mert első látásra nem tudod eldönteni, hogy mi lehet a dologból és még később is kialakulhat, de az elsőre elutasítás jogát azonban fenntartod magadnak. Először gondolkozz már el azon amiket írsz, mert idáig mindenki normálisan érvelt, de te már semmit sem tudsz felhozni.
Na végre rájössz, hogy tök feleslegesen vitáznunk.....
Elsőre fel kellett volna fognod az egészet, hogy én nem magamat akartam ebből kihozni csak szimplán egy kíváncsiság kelte kérdés volt. Volt mindenféle válasz és ez így helyes, senki se hasonlítható a másikhoz.
"A hülye p.csaság nem korfüggő, mert nagyon sokan még 20 felett is ilyenek. "
Így van nem körfüggő, de én ezt egy szóval nem írtam azt le, a "gyerek" jelzőként tüntettem fel.
Engem meg felejts már el, lehet itt gondolni bármit is de tök felesleges mert semmi értelme nincs annak, hogy te most itt leírsz engem amit TE gondolsz. Bizonygathatnám, hogy mennyi pasim volt vagy koromat, de van annyi eszem, hogy inkább mellőzöm. Úgy se tudnád felfogni.
Vissza lehet minden hozzászólásomat olvasni figyelmesen :) hogy én mikor is írtam azt a részt, hogy én egyből visszautasítottam a külsőség szempontból, nem találod meg. Hihetetlen számodra, de képzeld el vannak még olyan nők akik nem egyből utasítanak vissza ezért is merült fel bennem a kérdés, hogy akkor a fiúk miért teszik? Vajon hol rontották el.
„persze könnyen beszélek, utasítottam már vissza nekem nem tetsző fiút”
Ezt Te írtad kedves Kérdező. Innentől kezdve hatalmas ellentmondás van a cselekedeteid és a mondandód között. Ha ezt nem érzed, akkor komoly gondjaid lehetnek...már bocsánat.
(vagy nem tudod jól kifejezni a gondolataidat, akkor viszont ülj még vissza az iskolapadba)
Szép a vita nagyon tetszett de felhívnám néhány apróságra a figyelmet. Azt mondod, később még kialakulhat, meg hogy első találkozáskor miért mondunk máris nemet.
Jobb a kérdés. Első találkozáskor melyik lány vall szerelmet?
Ha addig nem ismertem akkor hogy a frászban esett belém?
Ha meg ismertem, akkor a kijelentésed helytelen.
Barátból lehet szerelem. Ez tényleg így van.
De ha valaki taszít nem tetszik, hiába a barátom nem alakul ki.
Szerelem azzal alakul ki, aki vonzz, valami megfog benne.
Nincs első látásra mert a 99% bla bla bla.
Itt csak azt felejted el, hogy mindenkinek más az ízlése.
Van akinek a nagymellű szőkék, van akinek a szemüveges barnák, és van akinek a szép mosolyú feketék jönnek be.
Így mindenkinek más a szép. Nekem is van barátnőm, első találkozásunkkor megfogott benne valami, és a többi randi után amikor megismertem, megkérdeztem, és igent mondott.
Ezzel az egésszel csak arra utalok, hogy hiába teszed fel a kérdést, ha nem vagy a srác esete akkor nem fog egyből igent mondani. Lehet a belsőd olyan amilyet szeret, de akkor el kell érned, hogy megismerjen. Épp ezért nem érdemes ezzel indítani.
Kedves kérdező, ne fogd fel kérlek támadásként, mert semmi bajom az eszmefuttatással. További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!