Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mért utasítjátok el?
Biztos már többen jártatok úgy, hogy egy lány "szerelmet" vallott nektek, de ti kikosaraztátok és így le van tudva. Miért nem értékelitek közeledését és próbáltok meg vele járni? Nyomos okokat kérnék korral!!
Jah és leszögezném, hogy nem rólam van szó, nem is vagyok csúnya ha esetleg a taplók is megtalálnák ezt a kérdést ;)
Egy évvel ezelőtt szerelmet vallott nekem egy lány. Három oka volt hogy elutasítottam:
1. Nem tetszett,
2. Volt/van barátja,
3. Négy év korkülönbség,
Az utolsó azért lényeges mert én is még csak 18 vagyok.
Ivan Iljics ha 18 vagy az nem baj főleg ha meg van az eszed is hozzá, mai világban már dicső dolog és ha a lány is értékeli nincs megállás :D
ma 21:44 - figyelj, hibáinkból tanulunk ;)
Komolyan inkább biztatlak titeket, hogy ha ilyen helyzetbe kerültök hajrá :D Nem kellemes az elutasítás :S te se tedd:P
Az hülyeség, hogy ne utasítsak el senkit! Hiába áltatom magamat és a lányt is ha egyszer érzem, hogy nem tetszik, nem szimpatikus, nem vonzódom hozzá! Jobb elviselni egy olyan szakítást, aminek az az oka: bocsi mégse? El kell viselni az elutasítást, fel kell nőni! Ha minden ilyen cukormáz lenne, mindenki járna mindenkivel, ami lássuk be elég elképzelhetetlen! Máshogy megközelítve: annyira lehessek már önző, hogy kire "pazarlom" a szabadidőmet, akivel élvezem is, vagy akivel nem...
22/F
„Biztos már többen jártatok úgy, hogy egy lány "szerelmet" vallott nektek, de ti kikosaraztátok és így le van tudva. Miért nem értékelitek közeledését és próbáltok meg vele járni? Nyomos okokat kérnék korral!!”
Velem ilyen még sosem történt. Sőt még olyan se, hogy egy lány kezdjen el érdeklődni irántam. Ha viszont történne, értékelném azzal, hogy nem hülyíteném és közölném vele, hogy nem.
„Azzal viszont nem értem, ha nem vagy szerelmes belé az jelentéktelen több okból is. 1. az később is kialakulhat, de ha nem adsz esélyt rá akkor nem is biztos pedig kitudja milyen kapcsolat alakult volna ki. és pont ez az, hogy nem ad esélyt rá, meg se próbálja, de mért :D bonyolult az emberiség. Ez igaz a nincs vonzalomra is, persze könnyen beszélek, utasítottam már vissza nekem nem tetsző fiút, de nem az adta a legfőbb okot.”
Ez nagyon érdekes. Te is leírod, hogy utasítottál már vissza valakit, aki nem tetszett, de tőlünk elvárod, hogy ne tegyük. Mégis miért? Ennyi erővel, aki elutasítottál, azzal is kialakulhatott volna valami, te miért nem adtál neki esélyt? És ha nagy csoda folytán egy csaj szerelmet vall, akkor nehogy visszamerjük már utasítani, mert rossz lesz neki. Én biztos, hogy sajnálatból senkivel sem fogok járni.
„Komolyan inkább biztatlak titeket, hogy ha ilyen helyzetbe kerültök hajrá :D Nem kellemes az elutasítás :S te se tedd:P”
Bizony nem kellemes, főleg ha sértő és tahó módon utasítják vissza az embert, ráadásul nem is egyszer. De persze a fiúk ez viseljék emelt fővel, mert hát ők a férfiak, az erősek, nekik mindent ki kell bírni. Bezzeg fordított esetben, nehogy az érzékeny lelki világa sérüljön már a lánynak.
Vegyétek tudomásul, hogy ti sem vagytok különbek nálunk! Ha kezdeményezel – ami nagyon ritka – akkor talán visszautasítanak és senki nem fog veled kapcsolatot kezdeni, mert lány vagy és mert nem akar megsérteni.
Ha őszintén közli, hogy nem akar semmit tőled, akkor pedig törődj bele. Ha ezt várjátok el tőlünk, akkor ti is cselekedjetek így.
"Velem ilyen még sosem történt. Sőt még olyan se, hogy egy lány kezdjen el érdeklődni irántam. Ha viszont történne, értékelném azzal, hogy nem hülyíteném és közölném vele, hogy nem. "
Érdekes, hogy már így állsz hozzá a dologhoz, gondolj bele ha nincsen baj vele, szimpatikus a lány akkor miért utasítanád el, ha ő kezdeményez?
"Ez nagyon érdekes. Te is leírod, hogy utasítottál már vissza valakit, aki nem tetszett, de tőlünk elvárod, hogy ne tegyük. Mégis miért? Ennyi erővel, aki elutasítottál, azzal is kialakulhatott volna valami, te miért nem adtál neki esélyt? És ha nagy csoda folytán egy csaj szerelmet vall, akkor nehogy visszamerjük már utasítani, mert rossz lesz neki. Én biztos, hogy sajnálatból senkivel sem fogok járni. "
Nem várom én el ezt senkitől se, de biztosan már több olyan lehetőséget elszalasztottak az emberek pont ilyennel, hogy nem vették észre mit is művelnek, azt később jönnek rá, hogy jaj még is bele kellett volna mennem.. HA te úgy érzed, hogy ebből semmi se lehet akkor persze mondj neki nemet, DE honnan is tudod te az első szavánál, hogy ő neked nem kell? Mert megláttad és nincs vonzalom? Vonzalom később is kialakulhat... vagy bármi más ami párkapcsolat folytatódhat.
Nem hinném, hogy szóbeszéd az egész én is nő vagyok és érzékenyebb a kelleténél és igen a férfiaknak emelt fővel kell mindent elviselni a női nyafogást is pl mert a férfiak erre lettek "programozva" a nők meg jobban elengedhetik magukat mert a férfi szerepe az, hogy megvédje szeresse és tisztelje is egyben ami persze kölcsönös. De ez kissé más dolog már.
Ugyanazért amiért a lányok! Nem tetszik semennyire sem. A vonzalom legkisebb jele sem látszik. Semmi varázsa a csajnak. Legrosszabb esetben pedig taszít, sőt, undorodom tőle. Vannak ilyenek sajnos. Azért mert szerelmet vall, főleg miután már mindenki más cikizett vele, attól még nem fog jobban érdekelni. Persze az ilyen lányok meg vannak győződve róla, hogy nem csúnyák, nem bűzlenek és hű de jó csajok!
Amúgy miért írtad, hogy nem vagy csúnya, ha nem is rólad van szó? Tehát mégiscsak rólad van szó?
De az semmit nem jelent hogy te tetszel magadnak, anyukának, barátnőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!