Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért nem utasítjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem utasítjátok vissza nyíltan a nektek valamilyen okból nem tetsző fiúkat?

Figyelt kérdés
Könnyebb lenne az egyenes út.
2012. júl. 15. 17:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem szeretnénk őket megbántani.
2012. júl. 15. 17:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts! Én mindenkit visszautasítok, akinek semmi esélye nincs. De van, hogy csak valamiért nem tetszik, és ha tud rajta picit változtatni (hozzáállásban), akkor kaphat esélyt. Volt már rá példa!
2012. júl. 15. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem értem mi értelme van annak,hogy jársz vele 1 hetet aztán utána mondjátok meg neki hogy nem kellesz.
2012. júl. 15. 17:59
 4/14 anonim válasza:
Azért , hogy ne sértsük meg. :p
2012. júl. 15. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Női logika :D
2012. júl. 15. 18:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Az biztos,hogy én nem hülyítésből,mert nem szeretnék senkit hülyíteni. Nem tudom,szerintem nem lenne szívem megmondani. Most is ilyen helyzetben vagyok,és voltam is már párszor. Csak húzom a találkozót,szinte már hihetetlen sztorikat találok ki,hogy miért nem tudok menni. Szóval nem tudnám neki megmondani,hogy: Nem jössz be,szóval ne is reménykedj. Pedig tényleg ez lenne a legjobb. Az az igazság,hogy már több mint 1 éve szeretek valakit,viszonzatlanul,és más nem is kellene. :/
2012. júl. 15. 18:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én finoman vissza szoktam, őszintén is (nem az esetem, azt is töredelmesen bevallom, ha külsőre nem tetszik, mivel a külső IS számít). És még én is mindig megkapom, mekkora "b.nkó" vagyok, mert nem próbálom meg vele.

Nem lehetek mindenkinek jó, néha már arra jutottam, hogy nem hogy egyenesen, de tényleg "b.nkó" módon utasítom vissza, aki olyan. Másképp nem értik, sajnos, vagy úgyis megsértődnek. :(

Néha(!) a fiúk hozzák ki a lányokból, hogy tereljenek, vagy b.nkóskodjanak.

Ennek ellenére próbálok egyenes, és korrekt lenni.

2012. júl. 15. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
6%

A nők előbb-utóbb úgy járnak h egy pasi sem fog kezdeményezni, és majd akkor örülnének egy csúnyának is csak kapjanak valakit...

Amúgy épp ezért nem akarják elutasítani a pasikat, mert azért jól esik nekik h kiny.lják a feneküket, meg megbántani sem akarják.

Mindenesetre nagyon jó dolguk van a nőknek...

2012. júl. 15. 18:16
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó: ez azért kétoldalú. A pasiknak is úgy kellene hozzáállni, hogy elfogadják, nem jöhetnek be mindenkinek.

Szóval, el tudják fogadni a korrekt visszautasítást, amikor nem bunkózom vele, nem akarom megbántani, simám közlöm, hogy nem jön be.

Meg aztán, a másik végletbe sem lehet átesni: nem mondhatunk igent minden odajövőnek.

Ezzel ti, fiúk is így lennétek picit, hozzátok is tudja olyan csaj odamenni, fordított esetben, akit bizony visszautasítanátok.

2012. júl. 15. 18:25
 10/14 anonim ***** válasza:
*tudna
2012. júl. 15. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!