Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért nem utasítjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem utasítjátok vissza nyíltan a nektek valamilyen okból nem tetsző fiúkat?

Figyelt kérdés
Könnyebb lenne az egyenes út.
2012. júl. 15. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld magad a helyükbe. Te teljesen lazán a szemébe tudod mondani bárkinek is a rossz híreket (bármilyen témában)? Ha igen, akkor jó neked. Na ezért. Emberek vagyunk, nem tökéletesek. Ezen kívül ezer oka lehet még az embernek. Én például a szemébe mondtam az illetőnek nyiltan, többször is és nem értette meg... Ez is egy ok amiért lehet legközelebb nem így fogom.
2012. júl. 15. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:

"A nők előbb-utóbb úgy járnak h egy pasi sem fog kezdeményezni, és majd akkor örülnének egy csúnyának is csak kapjanak valakit... "

Ez meg kizárt, évekig voltam egyedül, ha csak csúnya (nekem nem tetsző) jutna, most is így lenne. :)

2012. júl. 15. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként hasonló a helyzet ahhoz, mint amikor kapcsolatban a fiú hülyítette a lányt (hallottam ilyet), valahogy elsumákolta, hogy a lány nem sokat jelent neki.

Még nem is a szex miatt voltak együtt. Csak nem akarta megmondani, kényelmes volt neki, olyan volt a srác, aki "nem mer szakítani".

Na, ilyen is van, az sem jobb. A nőket is éri elég ilyesmi, csak más téren, nyugi.

2012. júl. 15. 18:29
 14/14 anonim válasza:

nos én nem tudom hogy a többiek hogy vannak evvel, de nálam mindig az van hogy amikor pl: a facen meghív valami fiú chetre akkor egy kicsit beszélgetünk , és megkérdik hogy van e barátom, és rögtön azt kérdik hogy van e kedved talizni?!

szoval ha visszautasítunk mindenkit akkor (báris ahogy én EDDIG ÁLLOK akkor nem fog egy barátom sem lenni , mert az már nem ugyanaz, tehát nem tusz már ugyanúgy viszonyúlni hozzá, vagy ő hozzád!

ENNNYI!

2012. júl. 31. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!