Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is van az, hogy én felszínes, válogatós vagyok, de mégis csak a mai nap végtelen sok nekem tetsző, vonzó lányt láttam Debrecenben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 14:23
1/8 anonim válasza:
Ki vagy éhezve :D Hány éves vagy?
2/8 anonim válasza:
Széles ízlésed van a szexuális szépségben. Én is végtelen sok szép lányt látok. De ha szóba állnék velük, rögtön néhány darabra redkálódna le a számuk. Kivéve, ha van bennem egy adag alkohol. Olyankor a nagy számok törvénye érvényesül :)
3/8 A kérdező kommentje:
Elég vén vagyok már. :D 22. Ja és a legjobb, hogy eddig nem is figyeltem a lányok fenekét, de ma leginkább azt néztem, kezdek változni. :D Buszon épp előttem szállt fel egy nekem tetsző lányka, erre nem épp a pofámhoz került a feneke. Jaj, de nehéz volt ez a nap. :D Nem is tudom hány lánnyal képzeltem el, miket csinálnék vele. Nagyon kívántam őket! Legszívesebben elkaptam volna ott helyben őket, de sajnos úriember vagyok. :P
2012. júl. 5. 14:37
4/8 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok, ha dumálnék eggyel és kiderülne, hogy nem olyan jellemre, akkor megszűnne a varázsa, már tapasztaltam. De amíg csendben vannak, mind olyan szexik és vonzóak. :D
2012. júl. 5. 14:39
5/8 anonim válasza:
A magyar lányok a legszebbek, bro.. kinyílt a csipád végre, azért lehet ez. :))
6/8 anonim válasza:
mert Debben roohadt jó csajok vannak :D
7/8 A kérdező kommentje:
ma 14:54
Hát azért én ilyet nem mondanék, még nem jártam meg a világot. De itt Debrecenben már szólítottam le német cserediáklányokat, egész aranyos volt az egyik, simán magyarnak néztem, kicsit ciki volt, de angolul eldumálgattam velük azért. :D
2012. júl. 5. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!