Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ti a normális pasikat keresitek akkor miért utasítjátok el őket?
Ez is mekkora hülyeség már megint.
Ha épp szeretnék kapcsolatot, akkor nem utasítom vissza a rendes, normálisan viselkedő pasit ha jól is néz ki, és igazán jó pasi.
Ezt csak a normális, de ronda pasik találták ki... És nem azért vagytok visszautasítva, mert rendes fickók vagytok, hanem azért, mert rondák vagytok.
Én speciel azért, mert már van egy normális barátom 2 éve. Mondjuk ő sem egy pipogya "lányok semmi esélyem nálatok" típusú fiú, magabiztos, de nem bunkó, és imád:)
Utálom az általánosítást.
18L
#4! Én nem vagyok se ronda se bunkó. És ezt a kérdést nem magamnak írtam ki hanem, hogy megtudjam miért viselkednek így a mai lányok.
És ha van már barátod az egyértelmű, de azt olyankor mondják is, hogy azért nem mert barátom van. De sokszor láttam már olyant, hogy a lánynak nem volt senkije és amikor egy normális, jóképű pasi próbálkozott nála, beégette a tömeg előtt. És most nem az összes lányra gondoltam hanem speciál azokra akik ilyenek. Ugye akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!