Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ti a normális pasikat keresitek akkor miért utasítjátok el őket?
már megint egy hisztis kisfiú akinek összetörték a pici szívét és jön az általánosítás...
Én nem utasítottam vissza a normális pasikat sose...de hülye vagyok, csak eggyel találkoztam, aki a mai napig is a párom. 5 éve...nehéz volt rátalálni, de meg lett :) A
N22
N22 vagyok...
"Hát sajnos ez már egyfajta "divat" lett a mai lányoknál, hogy a nála 10 évvel idősebb srác jön be neki."
Nem véletlen válasszuk az idősebbet...a párom 9-cel idősebb nálam...az akkori korombeliek (amikor 17 voltam) mind komolytalan volt, és csak a lukat látták bennem (már ha megkapták), dicsekedtek a haveroknak...egyszóval nagyon gyerekesek voltak...és akkor jött a párom, mint normális 26 éves srác, és rögtön bele szerettem...:)
"Aki nem bunkózik, hanem rendes, normális pasi az már nem is kell nektek ?"
Miért kéne hogy kelljen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!