Gáz ha tizedikesen szoknyába és magassarkúba megyek?
nem gáz! csak ne legyél közönséges, maradj szolid :) én is szeretek szoknyát hordani, télen egy csizmával + harisnyával nagyon csinos! :) magassarkú? ha nem hordod minden nap, akkor nem gáz :) tudd viselni és ne legyen 10 centis sarka :))
16/L
Ezek szerint a nővérednek is kitűnő ízlése van! Fogadd meg a tanácsát; hidd el te is sokkal jobban fogod így érezni magad. :-)
21/f voltam
Gimnáziumban? Oda elég gáz. Nem értettem sosem a lányokat, minek kell kiöltözni oda. Egyébként nem leszel ettől ribi, ha felveszed :D De ha úgy viselkedsz, akkor ne csodálkozz (bár az írásodból elnézve nem vagy majomkodós :P) Na mindegy, ne hallgass ránk, 3-4 év és utálni fogod a tiniket :D
20L
Nálunk a suliba a legtöbben így járkálnak, a 10.esek is. Ha valakinek szép az arca, nőies az alakja, tud magassarkúba járni, és nem úgy röhög emellé mint egy paraszt, akkor miért lenne gáz?? 16 évesen nem korai, csak az néz ki hülyén ilyen cuccban akinek semmi alakja sincs, de manapság egy 16 éves nagyon is érett testileg. Csak azért, mert előfordulhat hogy a kérdező csinosabb lesz így mint egy 20 éves, azért még nem kell lehurrogni. Körözzék le az idősebbek, ha ez ekkora probléma. :D
22/L
Szerintem sem gàz. Ha nem minden nap viseled,akkor nem teszi tönkre a làbadat. A szoknya hosszàt meg biztos vagyok hogy meg tudod hatàrozni mi a randira, suliba, vizsgàra való darab. Ha mindez megvan, màris közelebb vagy egy felnôtt nô gondolkodàsàhoz.
Amùgy pedig juhè, vègre egy csaj aki nem csôfarmer-póló-tornacipôben nyomja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!