Flip-flop papucsba ugye nem illik állásinterjúra menni vagy ebbe a hőségbe is magassarkúba?
Figyelt kérdés
csak azért kérdezem, mert ha magassarkúba megyek egy idő után kényelmetlen lesz mert izzadni fog benne a lábam2012. jún. 19. 09:36
1/7 anonim válasza:
Ne menj papucsba, dolgozni se lehet benne sehol, nemhogy állásinterjúra. Nem illik. Maradj a magassarkúba izzadásnál, vagy vegyél magassarkú szandált, vagy sima balerinát
2/7 anonim válasza:
vannak nagyon szép papucsok is ám!
3/7 anonim válasza:
Nem, nem illik. Vagyis: menni mehetsz, de előtte vedd át. Utána szintén, és nem lesz kényelmetlen:) sok sikert!
4/7 anonim válasza:
En is azt mondanam, hogy menj abban, es elötte vedd at. Legalabbis en ezt csinalnam sztem.
5/7 A kérdező kommentje:
ok
köszi a válaszokat
2012. jún. 19. 10:05
6/7 anonim válasza:
attól függ milyen munkára jelentkezel
pl. rétet kaszálni, akkor mehetsz mezítláb is
7/7 anonim válasza:
Ma voltam állásinterjún egy multinál pénzügyre és flip-flop papucsban mentem. A HR-est csajt már mezítláb fogadtam és így is voltam végig. Nem volt semmi probléma. Az állást valószínűleg megkaptam volna, de a munkakör nem volt igazán megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!