Állásinterjúra mit illik felvenni ilyen melegben?
Figyelt kérdés
A Zepterhez megyek meghallgatásra.Még sosem voltam állásinterjún,ezért bizonytalan vagyok.18 éves vagyok.
Esetleg tudnátok linkelni?
Előre is köszi :)
2011. júl. 15. 12:42
1/10 anonim válasza:
Egyszerű térdig érő szoknya, és egy blúz, magassarkú cipő. Szolidan sminkelj mert ebben a nagy melegben úgyis lemosódik rólad.
2/10 anonim válasza:
Egy elegáns térdig érő rövidnadrágot is választhatsz,blúz,valami csinos cipő,nem fontos a magassarkú.
3/10 anonim válasza:
Ouu, szegényke, nagyot fogsz csalódni...
Csak nem az a kamu asszisztensi munka? :S
4/10 A kérdező kommentje:
Nem,piackutatási munka,diákszövetkezeten keresztül..hát,majd meglátjuk,hétfőn megyek..
2011. júl. 15. 13:14
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
egy egyszerű ceruza szoknya és egy blúz is megteszi de egy szolidabb mintájú ruha (ami térdig ér ) is jó
7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy 152cm vagyok,46 kg..olyan pont arányos vagyok inkább..hosszú "aranyfényű karamell" színű hajam van..majdnem derékig ér már :)
2011. júl. 17. 21:31
8/10 anonim válasza:
na sikerült az állásinterjú???:))
a 15:34-es voltam
9/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen,sikerült! Ma már dolgoztam is! :)
2011. júl. 19. 20:30
10/10 anonim válasza:
szia!:)
akkor gratulálok az új munkahelyedhez!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!