8-os lányok! Hány centis magassarkúba ballagtok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 19:03
1/13 anonim válasza:
én anno kb 7 centis sarkú cipőben ballagtam. a cipőt nem a ballagásra vettük, csak az volt ami elegáns.
2/13 anonim válasza:
Van egy 7 centis, de nagyon hajlok afelé, hogy lapos talpú cipőben fogok ballagni.
3/13 anonim válasza:
Nekem 6 cm-es volt.. lemértem vonalzóval. :'DDD
4/13 flora08 válasza:
Nekem általános és középiskolai ballagáson is kb. 4 centis sarkú cipőm volt. Nem mertem magasabbat felvenni, mert féltem, hogy lezúgok a lépcsőn:D Ha tízcentis, akkor tízcentis,a lényeg, hogy olyat vegyél fel, amiben biztosan tudsz menni és nem töri fel a lábadat:)
5/13 anonim válasza:
12 cm-es fekete platfrom magassarkúban.:)
6/13 anonim válasza:
Én 0 cm-s balerinacipőben fogok, pedig 160cm vagyok, de nem szeretnék végigegyensúlyozni az egész sulin.
7/13 anonim válasza:
össze fogtok esni nap végére..:D mennyetek laposba
16f
8/13 A kérdező kommentje:
én is 12 cm-es platformosba akarok :)
2012. jún. 3. 14:08
9/13 anonim válasza:
megvagytok ti őrülve... minek magassarkú egy 8ikosnak??? vegyetek normális cipőket.. bár manapság kapni sem lehet.
10/13 A kérdező kommentje:
ez az... konkrétan alacsonyabbat sem találtunk egy kínaiban..
2012. jún. 3. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!