Gáz ha tizedikesen szoknyába és magassarkúba megyek?
Ilyen hidegbe??? Normális vagy? Összeszedsz majd valami jó kis petefészek gyulladást, aztán majd nyivákolhatsz hogy miért kell neked nőnek lenni :)
Gáz, egyrészt mert 16 évesen a magassarkú enyhén ribancos, a szoknya miatt pedig fel fogsz fázni, akár veszel alá harisnyát akár nem. A magassarkúnak rengetek hátránya van, utána tudsz nézni milyen szép bütykös lesz a lábad ha gyakran fogod hordani.
És azért is gáz, mert biztosra veszem, hogy nem tudsz benne olyan szépen menni, mert általában a tinédzsereknek a bokája ide-oda remeg benne, ami elég röhejes, és szerintem te sem akarod hogyha esetleg becsúszik egy baki, rajtad röhögjön az egész suli.
Nem akarlak megbántani tényleg, csak leírtam a véleményem. Szerintem maradj a nadrágnál.
"Egy ilyen összeállításhoz nőnek kell lenni,nem egy zavarodott tininek(tudni kell hordani)."
Mond, te mennyire is vagy érett nő :D... Gondolom belül ugyan az az éretlen tini vagy, és csak azért hozod fel, hogy te már nő vagy és hangsúlyozod, hogy milyen érett vagy, pedig szó sincs róla.
Dehogy gáz! Jó hallani, hogy vannak ilyen lányok is, akik mernek nők lenni és szeretnek nőiesen öltözködni. Ne hallgass azokra akik nyilvánvalóan csak irigykednek rád, mert kifinomult ízlésed van fiatal korod ellenére!
Vedd fel bátran! Egy vastagabb harisnyával és csizmával biztosan nem fogsz benne fázni! Biztos nagyon csini és különleges leszel benne! :-)
Még egyszer grat. a stílusodhoz! :-)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!