51/318 supra01 válasza:
52/318 anonim válasza:
Szevasz ismét, ezek is jó képek lettek :D És tényleg jó/jobb betűrve...A Skytop II. talán még jobb is így, mint a TK Society XDXD
53/318 supra01 válasza:
Köszi!
Na ugye, hogy jobb. Mindenkinek a másé tetszik:d Nekem nagyon bejön a TK, de nem tudom, hogy tudok-e venni:S
És TK-t is hordhatod sokféleképpen, tudod kicsatolva, becsatolva, befűzve ill. nélküle. Na várok egy betűrt nacis fotót majd:D Hajrá! Csak lazán és vagányan:d
54/318 anonim válasza:
Nekem az enyémek is tetszenek azért XDXD Szerintem akkor én is "megkockáztatok" majd 1-2 képet, nem is lehet máshogy akkor, mint betűrve?! :D:D Ezalól úgysem tudok kibújni XD De ha már teszek fel képet, 1-2 ráhúzott itt lesz, ha nem találjátok szentségtörésnek XD Amúgy neked meg muszáj venni TK-t, igaz ez sem olcsó...
55/318 supra01 válasza:
Jöhetnek a képek:d Hát igen egy TK még az álmom, de húzós, pedig de klassz lenne egy színes, vagy egy fekete vagy mindegy:d mind szuper:D
57/318 anonim válasza:
Egyébként nektek mióta van(nak) meg a Supra(k)? :D
58/318 anonim válasza:
Nekem november elején lesz egy éves a TK-m.
59/318 anonim válasza:
Nagyjából én is így vagyok vele: a Skytop II. augusztusban volt 1 éves, a TK Society januárban lesz 1 éves, a Society Mid meg fiatal még, csak 3 hónapos :D Neked amúgy hogy bírja a strapát (84%-os válaszoló nyilván :D)?
60/318 anonim válasza:
Nem hordtam kifejezetten sokat, és igyekszem vigyázni rá. Eddig nagyon jól bírja...
A talpa alig kopik, csak a lépésektől látszanak a minimális ráncok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!