91/318 anonim válasza:
Saját kép nekem sincs még, de linkelhetek netről esetleg, milyen van pontosan :D
94/318 anonim válasza:
:OOO gyönyörűek!! főleg az a tk society kb így képzeltem el az enyémet is amilyet majd venni akarok :)
95/318 anonim válasza:
Esetleg van is már konkrét kiszemelt darab? :D
96/318 supra01 válasza:
Wáááooo!
Baromi jól néz ez a piros-fehér színkombináció!
És ez a naci is jó hozzá, meg akkor minden:D
Nagyon vadító leszel benne! Viseld sokat!
97/318 anonim válasza:
van :D az ami neked van :D :D gyönyörű :) supra01 köszi :) viselem is :p vagy még ez is tetszik [link]
98/318 anonim válasza:
Ezt vedd meg! Nagyon ütős, és a TK szerintem a legjobb Supra mostanság :D
99/318 anonim válasza:
fogok menni az aréna plázába akkor elnézek a garagestoreba megnézem milyenek vannak :) de igazábol [link] ez tetszik a legjobban :) csak tudom h a garageban nem lesz :\
100/318 anonim válasza:
Szerintem az első jobb - de ez csak szubjektív magánvélemény. De most megnéztem a Garage-ban. Atyaég, vagy 5 párat is megvennék (ha lenne annyim rá xD), olyan faszák vannak megint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!