61/318 anonim válasza:
Nagyjából hasonló dolgokat tapasztaltam én is. Hajlási ránc van, de minimális. Vigyázni én is vigyázok rá. Ugyanakkor a talpával nem tudok kibékülni teljesen, mert szerintem ha nem is sokkal, de jobban kopik mint más márkáé (például a DC-é). Bár lehet, hogy ez csak belemagyarázás, és csak az ár miatt sajnálom jobban :D
62/318 anonim válasza:
Vans-et hordok még sokat, ezekben szeretek deszkázni is. Emiatt persze nagyobb az igénybevétel, de a talpuk amúgy is sokkal jobban kopik.
63/318 anonim válasza:
Nyilván. Nem hiszem, hogy olyan sokan deszkáznak ilyesmi Supra cipőben. Vagy igen? :D
64/318 supra01 válasza:
Hali! Nekem a Skytop 2 1,5 éves, és semmi gond vele, a 3-as az még új, de szerintem azzal sem lesz gond.
65/318 anonim válasza:
84%-os hozzászóló, van ám olyan szürke Skytop II. Garage Store-ban, amit linkeltem :D:D Csak 43 pénz :S Viszont mocskos jól néz(het) ki egy fekete gatyával :O:D
66/318 anonim válasza:
No igen, gyönyörű! De most nagyon drága lenne, meg van is néhány cipőm használatban és sajnos a méretem is kifogyott.
67/318 anonim válasza:
Én is így vagyok nagyjából a dologgal XD De csak úgy jeleztem, hátha...:D:D:D
68/318 A kérdező kommentje:
élmény volt a kommentokat olvasni xd csinalhatunk talákozót de tényleg lol, nekem még egy suprám sincs :D
2012. okt. 14. 18:51
69/318 A kérdező kommentje:
nyitok FB-n egy csoportot az lesz a neve hogy SUPRA hungary fans xd aki akar csatlakozik :'D
2012. okt. 14. 18:58
70/318 anonim válasza:
Na igen, kicsit eltértünk a tárgytól XD De innen egyértelműnek tűnhet, hogy egy szavas válasz is van a kérdésedre: IGEN :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!