41/318 supra01 válasza:
Pontosan így gondoltam:D így a cipő nem olvad egybe a gatyóval. Persze lehet más színnel is variálni pl szürke naci és egy lila feliratos vagy mintás póló
42/318 anonim válasza:
Akkor már a szürke inkább, a barnát/drappot nem szeretem :D Egy ilyen színkombináció (vagy éppen fordítva)?
43/318 anonim válasza:
Nálam nyerő. Ettől a szürke Skytop II-től meg egyenesen elolvadok...
44/318 supra01 válasza:
Igen ez a kombináció nyerő! És látod itt sincs betolva a naci a cipőbe, hanem a tetejére van gyűrve. Amúgy a barna naci a szürkével is nyagyon menő most:d
45/318 anonim válasza:
Supra01, akkor már raksz fel képet a másik cipődről is? XD Vagy elég egy netes link, ismerem én a Skytop II.-t is XD
46/318 supra01 válasza:
47/318 anonim válasza:
Ez is pöpec nagyon, de nem túl kényes ez a velúr? :O:D
48/318 supra01 válasza:
Egyáltalán nem! És van olyan spré amivel be lehet fújni és akkor nem koszolódik olyan könnyen. Nem azt mondom, hogy zsír újnak néz ki, mert használom rendesen:d szóval olyan amilyennek ki kell néznie:d majd meglátod a fotókon
49/318 anonim válasza:
Nagyon tetszik. Sötét nadrággal hordod, gondolom...
(Várom a fotót, amin a lábadon van...)
50/318 supra01 válasza:
Hordom több félével is, majd csinálok több félét. Te tudsz majd sajátokat csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!