11/318 anonim válasza:
Osszuk be? :D:D Nekem a Supráim 42-42.5-esek :D
12/318 supra01 válasza:
Akkor nem vagyunk konkurenciák:d Nekem 47.5 kell:D
Imááádom a Suprát:d
Lehetne valami Suprás találkozó:d
13/318 anonim válasza:
Nekem 45 a méretem, tehát nem ütköznénk... :)
A találkozó király lenne! Mindenki Suprában, hm...
14/318 anonim válasza:
Ezek szerint nem éppen XD Érdekes, sokáig nem volt nekem sem, de éppen egy Skytop II. volt az első. Ott valami megkattant, és lett még két másik, nyilván nem ugyanilyen :D
15/318 supra01 válasza:
Nekem ugyan ez volt a Skytop 2-nél. Bekattantam mikor felhúztam először:d Persze jó értelemben. Nem is tudom elmondani milyen jó érzés volt:d Szinte ráfolyt a lábamra:d mindenhol passzolt és tök királyul nézett ki:d
16/318 anonim válasza:
Találkozó? Mint valami amerikai autós találkozó? :D:D:D Érdekes felvetés...
17/318 anonim válasza:
Nekem a TK Society a kedvencem, akármilyen jó is a másik kettő is, de egyébként egyetértek veled/veletek.
18/318 supra01 válasza:
Miért ne? Érdekes lenne megnézni ki hogyan hordja, milyen cuccokkal és kinek mennyire kopott már meg mennyire elhasznált vagy mennyire vigyáz rá?
Ti hogy szeretitek? Minden nap tisztitani, vagy minél kopottabban és koszosabban?
19/318 anonim válasza:
Nálam egy TK Societyval indult a szerelem, bár a Supra mellett még jópár deszkás márkát szívesen hordok.
20/318 anonim válasza:
A Suprámat mindig tisztán tartom, mert megérdemli...
Azokkal a cipőkkel nyilván kevesebbet törődöm, amikben gördeszkázni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!