31/318 supra01 válasza:
32/318 supra01 válasza:
Kegyetlen jól néz ki a cipőd! Ilyen kell nekem is:d És ezzel a szűk farmerrel nagyon klassz! Nekem Sky top 2 a másik, és imádom, ahogy körülveszi a lábamat:d Gondolom Ti is így vagytok ezzel:D
33/318 anonim válasza:
Hmmmm, nagyon jó cipők és képek sorstársak :D Egyébként én úgy voltam eddig, hogy "nem mertem" betűrni, de nagyon a határon vagyok, hogy kipróbáljam így is, mert vitathatatlanul jól néz ki így is (én a kevésbé szűk szárt favorizálom). Linkek (nem saját képek) a én kollekciómról :P --->
34/318 anonim válasza:
Az a Skytop II szerintem nagyon királyul nézne ki egy világosabb betűrt nadrággal, mindenképp próbáld ki. Kár rejtegetni a nadrág alatt a szép magas szárukat...
35/318 supra01 válasza:
Annyira irigykedem a TK miatt:D Figyi! Ha lazább a gatyád az nagyon jól néz ki úgy is, ha nem tűröd be totál csak a cipő tetejére teszed a naci szárát és jó gyűrött lesz. De ne parázz, és tűrd be totál a szárát és főleg a TK-nál csatold be szorosra. Brutál jól néz ki és meglátod, hogy milyen klassz érzés lesz! Nyugi nem azért néznek majd, mert ciki, hanem mert leesik az álluk:d
36/318 anonim válasza:
Köszi a bíztatást meg a tippeket XD Ezek után esélyes(ebb) a dolog :D Ilyesmire gondoltatok gondolom ---> A link ugyan nem jó, de GOOGLE - SUPRA SKYTOP II. CHARCOAL PURPLE (és itt az első sor utolsó képe - világos és lazább gatya) ???
37/318 anonim válasza:
Hülye XD ...TK SOCIETY...természetesen
38/318 supra01 válasza:
Na ezt a világosabb gatyás dolgot még egyszer, mert nem értem:d linkeld be inkább:d
39/318 anonim válasza:
[link] ---> csak ez így nem biztos, hogy működik XDXD
40/318 anonim válasza:
Akár ilyesmi is lehet, de szerintem még a világosbarna (drapp) vagy szürke is játszik... hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!