Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy banki alkalmazott turkálób...

Egy banki alkalmazott turkálóból öltözik - szerintetek ez nem ciki? A nővéremről van szó.

Figyelt kérdés
Szerinte ez renden van, szerintem viszont nem igazán. Ügyféltérben dolgozik.
2012. okt. 5. 20:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Abszolute normális. Egy szinésznő /nem is akármilyen/ szintén onnan öltözik. Egyedi, nagyon jó cuccokat lehet kapni viszonylag olcsón. Nincs ráírva a ruhára, hogy honnan van!
2012. okt. 5. 20:42
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Mivel ők se keresnek milliókat, használtan ólcsón hozzájut világmárkákhoz és meg se mondják, hogy használt, ezért nem ciki.
2012. okt. 5. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

Az én háziorvosom felesége, is turkálóban válogat, múltkor találkoztam is vele...

Kérdező eléggé fent hordod az orrod, a mai világban nem teheti meg még egy orvos se hogy nagyon szórja a pénzt

Mi kifogásod van afelől hogy bankban dolgozik és turkálós ruhája van? Semmivel nem kell foglalkozni egy bankban mint az ügyek intézésével, aki szóváteszi a ruhát/küllemet egy ilyen helyen az nézze meg magát először

Meg vagyok róla győződve, hogy sajnálja az új ruhára a pénzt, ha kap fele annyiért mondjuk jobbat szebbet

Nincs ebben semmi kivetnivaló

20/F

2012. okt. 5. 20:43
 14/23 anonim válasza:
92%
nem ciki, sőtt , én is turkéltam. ár ezer forintért több kilónyi jó ruhát. ha azt vettem volna újonnan , akkor nagyon sokba került volna, sőtt van aki már csak megszokásból , hobbiból turkál. sokkal jobbakat lehet túrni, mint újonnan venni. sajnos ez van. amugy meg szégyen, hogy ebben az orszgban más elhordott ruháit hordja az ember, és élete részévé válhat, mert jobbat túrni, mint made in china ill korea. erről ennyit.
2012. okt. 5. 20:43
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem látszik rajta, ezért is lepődtem meg.
2012. okt. 5. 20:48
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én anyuka vagyok. Annyira támogat az állam, hogy csak na ... :)))

Én szeretek turkálókba járni. Lányomnak is mindent ott veszek (ruhák közül) vagy börzéken, de azokon ritkábban.

Tele van a lányom szekrénye vadi új (címkés!!!) ruhákkal.

A játszón mindenki rosszul van, hogy miért költök vagyonokat a lányom ruháira.

Miért kell nekünk Adidas melegítő szett, stb..

Elmondtam nekik, hogy hol találják a turit, ahol ezeket vásárolom. Mostanra már az egész játszótér turkálóból öltözik és milliomos gyerekek rohangálnak a csúszdánál..

Az én ruháimon se látszik, hogy turkálósok. Nem reklámozom, más pedig nem kérdezi. :)

2012. okt. 5. 20:49
 17/23 anonim ***** válasza:

Egyébként ha meg már bankosokról vagy szó.. bár teljesen mindegy, ügyfelesekről, akkor nekem meg az a "kifogásom" velük, hogy:

- dől belőlük a cigi szag

- 1-2-nek kellemetlen a szájszaga

- suttognak

- nem 1 büdös általában. Nemtestszagra gondolok, hanem az irritáló parfümökre, amit töménytelenül fújnak magukra

- elkezd velem "foglalkozni" és másik három munkatársával trécsel és nevetgél közben.

Inkább legyen turkáló ruhás hölgy velem szemben, aki ápolt és nem esik ki a hamutartó a szájából meg a büdös borz a hónaljából, mint az előbb felsoroltak.

Ennyit erről!

2012. okt. 5. 20:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha te is azt mondod, hogy nem látszik meg rajta, akkor meg mégis mi bajod van ezzel?!
2012. okt. 5. 20:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Hilfiger, Armani, Versace, Gucci, Michale Kors, Jimmy Choo. Csak néhány olyan márka, amelynek darabjaira turkálóban bukkantam rá. Gyönyörűek, újak. És a legdrágább, egy táska volt 2500 forint. Turiba járni nem ciki, sőt. Én inkább a felkapott, de sok pénzért vacak minőséget áruló boltokra sajnálom a pénzt.
2012. okt. 5. 21:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó! Melyik turiba jársz????
2012. okt. 5. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!