Egy banki alkalmazott turkálóból öltözik - szerintetek ez nem ciki? A nővéremről van szó.
Az én háziorvosom felesége, is turkálóban válogat, múltkor találkoztam is vele...
Kérdező eléggé fent hordod az orrod, a mai világban nem teheti meg még egy orvos se hogy nagyon szórja a pénzt
Mi kifogásod van afelől hogy bankban dolgozik és turkálós ruhája van? Semmivel nem kell foglalkozni egy bankban mint az ügyek intézésével, aki szóváteszi a ruhát/küllemet egy ilyen helyen az nézze meg magát először
Meg vagyok róla győződve, hogy sajnálja az új ruhára a pénzt, ha kap fele annyiért mondjuk jobbat szebbet
Nincs ebben semmi kivetnivaló
20/F
Én anyuka vagyok. Annyira támogat az állam, hogy csak na ... :)))
Én szeretek turkálókba járni. Lányomnak is mindent ott veszek (ruhák közül) vagy börzéken, de azokon ritkábban.
Tele van a lányom szekrénye vadi új (címkés!!!) ruhákkal.
A játszón mindenki rosszul van, hogy miért költök vagyonokat a lányom ruháira.
Miért kell nekünk Adidas melegítő szett, stb..
Elmondtam nekik, hogy hol találják a turit, ahol ezeket vásárolom. Mostanra már az egész játszótér turkálóból öltözik és milliomos gyerekek rohangálnak a csúszdánál..
Az én ruháimon se látszik, hogy turkálósok. Nem reklámozom, más pedig nem kérdezi. :)
Egyébként ha meg már bankosokról vagy szó.. bár teljesen mindegy, ügyfelesekről, akkor nekem meg az a "kifogásom" velük, hogy:
- dől belőlük a cigi szag
- 1-2-nek kellemetlen a szájszaga
- suttognak
- nem 1 büdös általában. Nemtestszagra gondolok, hanem az irritáló parfümökre, amit töménytelenül fújnak magukra
- elkezd velem "foglalkozni" és másik három munkatársával trécsel és nevetgél közben.
Inkább legyen turkáló ruhás hölgy velem szemben, aki ápolt és nem esik ki a hamutartó a szájából meg a büdös borz a hónaljából, mint az előbb felsoroltak.
Ennyit erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!