Egy banki alkalmazott turkálóból öltözik - szerintetek ez nem ciki? A nővéremről van szó.
Figyelt kérdés
Szerinte ez renden van, szerintem viszont nem igazán. Ügyféltérben dolgozik.2012. okt. 5. 20:31
1/23 anonim válasza:
Én fel nem vennék soha turkálós ruhát, főleg ha ilyen munkakörben dolgozom. Max a Háda, ami szóba jöhet, de ott is az újak közül válogatok.
2/23 anonim válasza:
Az én környezetemben sokan,(orvosok, ügyvédek, tanárok is) turiból öltöznek. Szerintem nem ciki.
3/23 anonim válasza:
Legyen már annyira qrva mindegy, hogy ki honnan öltözködik. Ha nem szakadt akkor aztán olyan holt mindegy.
4/23 anonim válasza:
Ha a ruhák minösége megfelelö, akkor mindegy, hogy honnan vette az illetö.
5/23 anonim válasza:
Turiban vettem pár éve egy felsőt, aprópénzért, a cimke is rajta volt. Azóta hortam, mostam, vasaltam számtalaszor, és még mindig szinte olyan, mint az új. Clockhouse-os. Vannak nagyon jó dolgok a turiban, pl bőrkabátot nem vennék újat, nem telik rá, de turiban egész jó árban lehet kapni. Ja, és ruhásbutikban dolgozom, szép cuccaink vannak, onnan is egy halom ruhám van.
6/23 anonim válasza:
A bank ügyfeleinek kisebb gondjuk is nagyobb annál, mintsem az alkalmazott ruházatát nézegessék. Egyébként sincs ráírva, hogy turkálóból származik.
7/23 anonim válasza:
Gondolom nem ócska szakadt ruhákban jár, szóval teljesen mindegy hol veszi a ruháit.
8/23 anonim válasza:
Ha szubjektív véleményről szól a kérdés, miért ér kevesebbet annak a válasza, aki nem járna turkálóba? És miért 100%, aki jár? Valaki magyarázza már el:)
9/23 anonim válasza:
Nem gáz,de függ attól is,hogy milyen ruháról van szó.
10/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Én direkt nem vásárolok drága és márkás ruhákat, mert pénzkidobásnak tartom. Kinek a pap, kinek a paplan... Ha ráérek, olykor rámjön a túrkálhatnék is, igazi kincsekre bukkanni, persze van olyan is, amit már a kutyámnak se adnék oda, de én állítom, hogy meg nem mondanád első ránézésre mely ruhadarabjaim jöttek a turiból és ez itt a lényeg! :) Szerintem nem ciki, ha igényes, jó állapotú darabokat túr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!