Miért csinálja ezt anyám?
Na szóval az van.hogy amikor tusolni készülök és már majdnem ugye meztelen vagyok, anyám majdnem minden este bejön és elkezd valamit mesélni. -.- Pont ott és pont akkor amikor én nem vagyok rendesen felöltözve. Nem zavartatja magát. Amúgy egész nap nem mesél semmit,csak ott valahogy eszébe jut, és szerintem ez már szándékos -.-" Mit tegyek?? beszélni nem akarok vele, akkor valami tanács esetleg? nekem ez már nagyon cikis.. Tavaly is már ezt csinálta de most már nagyon ciki mit tegyek??
12/L
Anya is ezt csinálta. Mindig bejött mikor öltözök,fürdök. Aztán én is bementem mindig hozzá. És mikor leordította a fejemet akkor én megkérdeztem: és akkor te miért jössz be hozzám?
azóta nem :D
gondolom nincs zuhany függöny.. jajj :D
Amúgy meg,én azt csinálnám ahogy az előző írta. bejön.törölköző magadra,és leülsz,mondjad anyu mit szeretnél. vagy amikor fürdik,menj be te is. ha azt mondja menj ki,akkor kérdezd meg: Miért? te is bejössz! ugye milyen rossz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!