Szerintetek nagyon kicikiznének, ha lolita/fairy kei ruhában mennék a suliba?
Persze nem úgy, hogy rögtön egy egész outfitet magamra húzok, hanem csak egy szép lolis cipő, egy farmer és felette egy blúz, és utána szép fokozatosan.
A legtöbb cuccom saját (azaz én varrtam). Van egy szoknyám, most lett kész, és nem tudom, felvehetem-e anélkül hogy nagyon kiröhögnének.
Egy egyerű szoknya, alulra szélesedik, hercegnős-rózsaszín-felhős-csillagos-virágos mintás és rózsaszín apró kockás anyagból van. A szoknyához hozzá lehet kapcsolni két "vállpántot" (vagy mi a neve). És felé egy rövid ujjú egyszerű fehér blúz (meg persze harisanya), és néhány apró masni a hajamba.
Szerintetek ezzel nagyon megbámulnának? Nem szeretném, hogy nevetség tárgya legyek... (De persze azt is tudom, hogy a lolit magamnak hordom, és akinek nem tetszik az tehet egy szívességet, de akkor is...)
16/L
Á, de aranyos.:D
Neked legalább van stílusod. Szerintem ne foglalkozz velük. Na, meg ezt meg kell szokni. Nekem is eléggé különbözik a stílusom, ezért kerülnek is. Ennek ellenére én így érzem jól magam, és nem fogok miattuk megváltozni. Van, aki így fogad el.
A szoknya alá pedig jó lenne egy alsószoknya, amitől "puffosabb" lesz, szebben is mutatna.
*utolsó*
Ja, és nekem nagyon tetszik ez a lolita stílus -meg a legötbb, ami japánnal kapcsolatos-, csak nagyon költséges lenne számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!