Főként lányoktól várok választ! Szerintetek égő ha egy fiú melos ruhában van?
az én szüleim mindig arra tanitottak "sose szégyelld a kétkezi munkát"
nekünk családi vállalkozásunk van, tesómék is folyton melos-kantárosgöncben mászkálnak, volt h bátyámat kinézték a benzinkúton amiért igy ment be aztán megkérdezte a kasszás csajt h "Van valami probléma? itt csak öltönyösök tankolhatnak?":D a csaj köpni nyelni nem tudott.
Ne szégyelld, szerintem nem gáz, sőt ha még jó pasi is az illető nekem bejön:)
20/L
utolsó, tudod sosem nézem le a melós embereket, pedig én csaj létemre szeretem az igényes pasikat.
attól hogy valaki melós göncben van nem feltétlenül igénytelen meg ilyesmi, tudom az átlag 1-2 ember alapján általánosít aki pl letaperol a buszon ja ilyen is van :D az olyanokat én sem birom dehát nem kell ahhoz melós gönc :DDD
szerintem nem 1 ruhától vagy 1 szakmától függ az ember jelleme, éppen ezért ebben nincs semmi szégyen
Be kell, hogy valljam, korábban nem örültem, ha ilyen srácokkal futottam össze az utcán, mert nem szerettem, hogy megjegyzéseket tettek rám.
Aztán összekerültem egy fiúval, aki gyakran dolgozik építkezéseken, és ezeken a napokon mindig szörnyen szakadtan és koszosan jött haza.
Ennek ellenére sem ábrándultam ki belőle, sőt, megtanultam megbecsülni a munkásembereket is, meg a sok bókot, amit kapok tőlük :D
Szóval már egyáltalán nem zavar a dolog.
Abban, hogy melós ruhában mész dolgozni, és abban jössz haza semmi "égő" nincs.
De ha hazaérsz és más programod is van, azért egy zuhany után célszerűbb lenne "normális"-utcai ruhában mászkálni...
Egy orvos se járkál köpenybe, fonendoszkóppal a nyakában a szabadidejében, vagy a tűzoltók se teljes felszerelésben vannak egész nap, pedig az ő munkájukban/ruhájukban sincs semmi "ciki", amíg a munkájukat végzik benne... azért munkaruha.
Lehet ez csak az én véleményem! :)Bár Te is azt írtad szarul érzed magad miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!