Egy ilyen napra milyen ruhában érdemes mennem? Vagy vigyek inkább többet is?
Először korán reggel utazok 2 órát a vonaton, aztán Pesten fogunk nézelődni, majd késő délutántól hajnalig a Sziget fesztiválon leszek.
Mindezt azzal a sráccal, aki eléggé tetszik nekem, szóval jó lenne valami olyan, ami praktikus a programokhoz, de azért jól is néz ki. :)
Mit gondoltok?
hát én vinnék váltóruhát ha lenne lehetőségem átöltözni,mert azért vonaton meg városnézésbe ilyen melegben biztos meg fogsz izzadni,és a legjobb dezodor mellet sem kellemes azért még este is abba a göncben ugrálni.
De szerintem egy short,toppal és kényelmes cipővel szép lenne és kényelmes is. De városnézésre én egy egyberuhát vennék fel.
Én fesztiválra mindenképp zárt cipőt vennék,mert elég nagy por.kosz és néha sár szokott lenni.Szerintem egy váltás cipőt vihetsz,mert napközben meleged lenne zárt cipőben,esetleg egy másik felső sem ártana,ha megizzadnál napközben.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!