Mi mostanában a férfi divat? Milyen cipőket illetve pulcsikat nadrágokat érdemes vennem őszre?
Ne a divatot kövesd, azt hordd, ami tetszik.
Amúgy: ülepes gatyák, nagy kivágású pólók, magasszárú cipők, csőnadrág, v nyakú pulóver, kapucnis-mintás pulóver
Első válaszoló: Amit leírtál, az a tinidivat, illetve a huszonév-alja divat. Nem a férfidivat. Nem sok 30-as, 40-est látni az általad leírt külsővel, pedig hidd el, sokan közülük követik a divatot.
A kérdésre viszont sajnos nem tudok válaszolni.
Kedves második: tudom, de sajnos Magyarországon itt leragadt a divat, ezért írtam ezt.
Én se vagyok már tini, és a saját ízlésvilágom alapján öltözöm.
A férfiak egyáltalán nem divatosak. Itt Magyarországon biztosan nem.
Sőt rögtön kiközösítik azt a tagot aki az IGAZI milánói vagy párizsi divat szerint jár kel. + a legelső és aztán még 5 jelző az, hogy bu.zi, meleg, homokos, homosze.xuális, langyi.
Különben is a kérdező 16 éves. (Remélem jól következtettem ki 1996 - Nagy Soma)
Az én tanácsom azt vedd meg amit az üzletekben találsz.
Minden márka a legújabb divat szerint tolatja ki a kollekcióját. A lényeg az, hogy összeillő darabokat válassz ki.
Amúgy pedig ha nem akarsz félre lőni, akkor veszel 1 kockás inget, fekete nadrágot és egy hozzá passzoló cipőt.
Snassz, de ultra divatos lesz. Sőt bármi ami kockás az nyerő.
Hány éves vagy? 16 éves férfi?
Segíthetek ha segítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!