Mi lesz a divat idán ősszel? Milyen cipőt/kabátot/nadrágot stb. érdemes venni? Fontosss!
Ha lehet linkeljetek! (:
köszönöm (L)
17L
cipők terén: oxford, bokacsizma, bakancs
kabát: bőrdzseki, szövetkabát, öves pufi
naci: magasderekú, grandma fazon
de én azt javaslom hogy nézegesd az üzletek weboldalát, pl. hm, mango, zara, bershka, stb. és ott szerintem elég átlátható képet kapsz:)
egyet értek az utolsóval!
magyarok nemnagyon követik a divatot.. vagy ha mégis.. mire eljut ide a divat,más országokban már rég kiment,és máshol már ciki:D ezt egy német cserediák magyarázta nekem (20percen keresztül mire megértettem mit akar mondani:D)
Én nem igazán követem a divatot, de azért válaszolok.
Ballonkabát, hidegebb napokon szövetkabát, lapos-magassarkú bokacsizma, csőnadrág.
ugyanaz, mint tavaly ősszel... LOL
Idén a mélyebb színek lesznek divatosak, kb ami most nyáron volt élénk színek, csak a mély változatuk. Ezenkívül nagy divat lesz a szőrme, a muszlim anyagok, blúzok, bokacsizma.
Kabát terén a divat most a szövetkabát ill. műbőr/bőr kabát, de semmiképp se a derékig érő verzió, hanem hosszabb, fenék alá érő.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de ajánlom figyelmedbe, hogy nézd meg minden szezon elején a nagy divatházak bemutatóját és azokból meríts ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!