Miért divat az anorexiás testalkat? Lehet arra még olyan nadrágot kapni, ami derékban nem bő?
Én is ezért lettem az anorexia áldozata.A csipőnadrágokba képtelenség beleférni,hogy ne szorítsd el a csipődön lévő husikát.
Fiúknál egyenesen gusztustalan ez a kisfiús kinézet.
az anorexiás testalkat kislányos...és ez ártatlanságot sugall...a férfiaknak ez azért tetszhet, mert erősebbek, és férfiasabbak, ha egy ilyen kis törékeny ártatlan lény van mellettük... ha belegondolsz az intim testrészek szőrtelenítése is kb. akkor jött divatba, amikor az anorexiás alkat. az ilyen kislányos nők valahol mélyen, az evolúció során belénkplántálódott ösztönöket indítják be...a nők törékenyek, védelemre szorulnak, a férfiak leigázzák őket és védelmezik a "prédájukat". sztem ilyesmi, de alkatilag, és minden más szempontból is nőies nőként én sem igazán értem. Csak erre tudok gondolni.
a nadrág meg mindegy, ha lötyög, annál lányosabb
a divatot úgy látszik, pedofil homoszexuális férfiak diktálják, mert ez az alkat a 11 éves fiúkra jellemző.
A ruhák a kifutón jól állnak a vállfa alakú lányokon, mert nem kell rájuk igazítani, úgy is mutat, ha itt-ott lötyög. Na, ez a való életben nincs így.
Én sem tudom, kire szabják a ruhákat, talán a kínai nőkre, mert az olaszok kövérek igazából.
A lábam két évtizede 38-as volt, most 41-es. De nem nőtt egy cm-t sem.
A kedvesem L-es méret, de van neki XXXL-es, pont jó ruhája is.
Mi sem találtunk a szép, vékony, csinos 19 éves lányomra gatyát. Kb. 40-et felpróbált, mire lett.
A csizmák rám is kicsinyek vádliban. Meg kell venni a márkásat. De a rüsztje annak is alacsony, legtöbb fel sem jön. Pedig szép a lábam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!