Kövér, vékony vagy normál testalkat vagyok?
A családom szerint betegesen vékony vagyok, és kezdek anorexiás lenni. Én viszont kövérnek érzem magam és még 2 kilót szeretnék fogyni. 170 cm magas és 50 kg vagyok. Kérlek ne hurrogjatok le, és normális hangnemben válaszoljatok!
köszönöm!
igaza van a családodnak
de adsz te a mi véleményünkre ?...
SZVSZ az 50 kg már anorexiába hajlik (mindegy a testzsír % jelen esetben, hiszen pont azt mondják, hogy az anorexiásokra jellemző az alacsony testsúly, magas testzsír %, mivel az izomzatuk kihaló félben van).
Neked a normális, egészséges testsúly kb 60 kg lenne, és ez még mindig inkább karcsú.
Eléghülye vagy ha fogyni akarsz, gondolom lány vagy.
Fúj, se csöcs se fenék áá utálom az ilyen gizdákat.
Egyél sokat.
Amikor 171 voltam és 66 kg , egy gramm súlyfölösleg se volt rajtam. Sportoltam és amikor abba hagytam jött rám még néhány kiló és nőttem is . Még 30 éves korom után is növök, ilyen a fajtám:)
Persze te nő vagy és nektek kisebb a fajsúlyotok általában.
Szerintem sovány vagy ,bár ismerek 53 kilós 168 magas nőt akiknek ott van mindene rendes mennyiségben ahogy kell és nagyon aranyos, ha jól emlékszem el is vettem feleségül:)
Talán a feneke lehetne picivel nagyobb , de nem sokkal mert akkor már sokk lenne.
Fogynod semmi esetre sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!