Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főként lányoktól várok választ...

Romeocavalli kérdése:

Főként lányoktól várok választ! Szerintetek égő ha egy fiú melos ruhában van?

Figyelt kérdés
Mert én 21 éves fiú vagyok, és villanyszerelő a szakmám, ezt is melzom.7 köznap melos cuccban vagyok és elég szarul érzem magam a sok kiöltözött lenéző emberek között ( holott nem apuci pénzét költöm, és lehet többet keresek mint egyes emberek)
2012. aug. 22. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Apa kőműves, melós gatyája havonta szétszakad...És? Attól még volt h kimentünk elé a melóhelyére ahol éppen volt, és nnan mentünk bevásárolni. Aki lenézi, az magát jellemzi. És az is bosszant, hogy sokan nem gondolnak bele, akik fent csücsülnek, vagy öltönyben mászkálnak, hogy igazából nem rajtuk alapszik Mo gazdasága, hanem a "kisembereeken" akik melós göncben vannak, hiszen, hiába terveznek a klímás kis irodájukban épületeket, ha nincs, ki felépítse. Hiába tervezik meg a legújabb csilllárt, ha nincs, ki bevezesse az áramot a lakásba és felszerelje. És amire szépen írogat, tervezget az emberke, azt is vki egyszer, azt a rajzlapot, valakik létrehozták... Ergo: Ne szégyelld! Jobban megéred a pénzedet, mint némely politikus :)) 17/L
2012. aug. 23. 17:59
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hát kicsit több lett az önbizalmam.. :)
2012. aug. 23. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem. Tudod, néha többrebecsülök mondjuk egy villanyszerelőt vagy egy asztalost, mint a 4 diplomás, öltönyös fazonokat.

Mondjuk színhában szerintem nem örülnének neked, de máshol meg nem gáz.

Tényleg.

2012. aug. 23. 19:31
 14/14 A kérdező kommentje:
hát igen oda nem így járnék! azért ha nem melózom én is rendes cuccban járkálok! :)
2012. aug. 23. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!