Irodában dolgozó nők, milyen ruhában jártok? Linkelnétek?
business dress code women
ezt szépen beírod a googlébe és rengeteg kép van!!
Inkább térd alá érjen. Térd felett max 1-2 cm, bár erősen függ a magasságtól. Egy alacsony nőn 1-2 cm is sokat számít, míg egy magas hölgyön nem oszt, nem szoroz.
Ceruzaszoknyával nehéz mellélőni.
Valamint a színekkel kell vigyázni, inkább sötét, visszafogott, vagy pasztellszínek. Piros, vagy rikító színek szigorúan kerülendőek.
én 175 cm vagyok akkor vehetek fel vajon kicsit rövidebb szoknyát, mint a térdem? esetleg ott kérdezzek meg vkit h h van ez?
színesebben tényleg nem szabad öltözni? pl egy piros ing már durva?
Nézd, kezdőként az ember mindig inkább túlzottan visszafogottan öltözzön. A három hónapos próbaidőt várd meg, addig meg látni fogod, hogy a többiek hogyan öltöznek, mennyire lehet "lazulni".
Próbaidő alatt én nem kockáztatnék, mert akkor még simán kirúghatnak azért is, mert nem tetszik a ruházatod - teljesen jogszerűen.
Nem gond ha térd fölött ér véget a szoknya, az még nem olyan ami bárkit is zavarna. Rajtam volt rövidebb combközépig érő is sokszor amit fekete harisnyával hordtam.
Olyasmi mint a bal oldali: [link]
Ezzel sincs gond. Ha van akkor meg majd szólnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!