Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel, így járkál mindenhova?
Figyelt kérdés
Én és néhány srác/ffi egyáltalán nem szégyelli, ha pl térdnadrághoz nejlonzoknit vagy harisnyát használjon. Szeretünk így lenni, imádjuk a nejlont, a lycrás és egyéb harisnyákat.Sokan nem szeretjük, ha nincs semmi a lábunkon. De én pl nem azért használom, hogy szexi legyek, hanem mert rendszeresen használom...De sokan hasonló srácok nem mernek így használni, mert nem.2012. aug. 6. 15:17
51/57 anonim válasza:
Na, de kedves utolsó.
Egészen más télen a -20 fokban pamutharisnyát viselni, mint nejlonharisnyát mindig...
52/57 anonim válasza:
Na igen,de a nejlonharisnyát én azért nem szeretem mert egyrészt nem melegít semmit,másrészt hintőporozhatja az ember a lábát,ha egész nap rajtad van,a szagtól el lehet ájulni.Énrajtam egyszer-kétszer volt,és pont ezek miatt álltam le vele.Maradt a pamut,ez nekem tökéletes biztosíték a hideg ellen.Ilyen kánikulában,és egész nyáron még a zoknit sem tűröm meg magamon,mert a lábam erősen izzad.Elég nagy kínszenvedés nekem a munkahelyemen az acélbetkós bakancsba zoknistul belekényszeríteni a lábamat ebben a hőségben.
53/57 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott büdi lenni a lábam nejlonhar.-ban. És nem is kell vagy szoktam sose hintőport használni, semmi szükség rá. Inkább azért szeretem használni a vastagabb harisnyát, mert nem melegszik benne a lábam és nem is tud büdi lenni, lagalább is nekem nem.
2012. aug. 26. 14:15
54/57 anonim válasza:
Tisztelt kérdező!Elolvastam ezeket az elég szélsőséges válaszokat,látom kaptál hideget-meleget elég szépen!Mindaz amit csinálsz,mármint te nejlonharisnyát hordasz,ez a te magánügyed,te dolgod.Tudd meg,hogy azért nem fogadják el a harisnyát még a pasikon,mert itt nem megszokott.Nem úgy mint például mondjuk Norvégiában.Ott aztán ez tényleg természetes dolog a férfiakon.De erre várni kell egy jópár évet,mire ez itt is bekövetkezik.Bocsi,de nejlont én nem tudnék felvenni,túl lányosnak tartom ezt az egészet.De neked sok sikert a viseléséhez,mert bátran be mered vállalni.Ha lánynak születtem volna,akkor biztosan visszafogottabban öltözködnék,például nejlonharit csak alkalomadtán vennék fel,és mintanélkülit,egyszínűt,valamint pamutot a hidegebb időkre.
55/57 nagybrigi válasza:
Ne sértődj meg nem rosszindulatból mondom de nekem egy fiú harisnyával egyáltalán nem jön be .Ez csak az én véleményem biztos van olyan lány akinek tetszik de én nem ismerek ilyet.
56/57 A kérdező kommentje:
55/Rendben, semmi baj!Igen sokak szerint nem gáz, de vannak akiknek nem elfogadható.
2013. jan. 4. 16:01
57/57 A kérdező kommentje:
Ami fontos, talán nem hámozható ki a fentiekből az,hogy nem áttetsző vékony harisnyát használok,legalább is én,hanem ami vastagabb,aminél nem látszódik a bőröm,de nejlonos :) A többi hozzám hasonló fiúkat nem tudom,hogy használják,amikor a szezon van.
2013. jan. 4. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!