Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel, így járkál mindenhova?
18 Ja, egyáltalán nem utaltam arra és írtam, hogy minden pasi erre vágyna!Nem tudom honnan veszed!?Én és néhányan használunk és abszolút hidegen hagy minket, ki mit gondol...
Akkor én a mai naptól minden titokzoknis ffineműt mocsk*s búzának fogok nézni, mert a titokzoknit a nők hordták nagyon régóta, évtizedekig, csak az utóbbi pár évben terjedt el. Én meg attól undorodok, sosem vettem titokzoknit. Ultra gáznak találom! De ilyenek vagyunk, el kell fogadni sztem!
Már múltkor is volt egy ilyen kérdésed. Akkor is bántotta a szemem, most már szóvá is teszem: a harisnyát nem használod, hanem hordod. Használod a vibrátort például, stb., a ruhákat hordani szokás.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem aztán mindegy, hogy hordod-e, van egy pár abnormalitás a világban, ez is egy közülük. Nem zavar, amíg nem látom, ha látom, akkor fújolok egyet, esetleg még hozzáteszem, hogy de ocsmány dolog férfilábon a harisnya, ennyi.
ok, kérdező végiggondoltam
nekem nem fáj, ha harisnyában járkálsz, tőlem transzi is lehetsz, szal csináld, ha ebben leleld örömöd
te heteró? ám legyen
"ha lánynak öltözöm, bejövök a lányoknak?"
be, szivem be, főleg a többi "lánynak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!