Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek tetszik ha egy...

Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel, így járkál mindenhova?

Figyelt kérdés
Én és néhány srác/ffi egyáltalán nem szégyelli, ha pl térdnadrághoz nejlonzoknit vagy harisnyát használjon. Szeretünk így lenni, imádjuk a nejlont, a lycrás és egyéb harisnyákat.Sokan nem szeretjük, ha nincs semmi a lábunkon. De én pl nem azért használom, hogy szexi legyek, hanem mert rendszeresen használom...De sokan hasonló srácok nem mernek így használni, mert nem.
2012. aug. 6. 15:17
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
18/ Ok, Te ezt gondolod. Én nagyon rég óta használok harisnyát, nem tehetek róla, hogy szívesen használom. Ha meg melegebb idő van, akkor is szeretem használni,halásznadrághoz, ahogy a kérdésben van, nem szeretek nélküle lenni. De sosem értettem, hogy ezt miért kellene szégyellnem vagy titkolnom...Én nem a mutogatás miatt használom. És egyébként is nem a ruha teszi az embert, főleg nem 1 fehérnemű.
2012. aug. 7. 14:47
 22/57 A kérdező kommentje:

18 Ja, egyáltalán nem utaltam arra és írtam, hogy minden pasi erre vágyna!Nem tudom honnan veszed!?Én és néhányan használunk és abszolút hidegen hagy minket, ki mit gondol...

Akkor én a mai naptól minden titokzoknis ffineműt mocsk*s búzának fogok nézni, mert a titokzoknit a nők hordták nagyon régóta, évtizedekig, csak az utóbbi pár évben terjedt el. Én meg attól undorodok, sosem vettem titokzoknit. Ultra gáznak találom! De ilyenek vagyunk, el kell fogadni sztem!

2012. aug. 7. 14:53
 23/57 anonim ***** válasza:
igazából miért tetted fel a kérdést kérdező? hirdesd az igét? vagy egy jót vitatkozhass? igazából mire számítottál?
2012. aug. 7. 15:05
 24/57 A kérdező kommentje:
23 Arra lettem volna kíváncsi, hogy egy nő/lány elmondja a véleményét, hogy nekem nem tetszik, nekem tetszik, nekem mindegy...
2012. aug. 7. 15:17
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

Már múltkor is volt egy ilyen kérdésed. Akkor is bántotta a szemem, most már szóvá is teszem: a harisnyát nem használod, hanem hordod. Használod a vibrátort például, stb., a ruhákat hordani szokás.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem aztán mindegy, hogy hordod-e, van egy pár abnormalitás a világban, ez is egy közülük. Nem zavar, amíg nem látom, ha látom, akkor fújolok egyet, esetleg még hozzáteszem, hogy de ocsmány dolog férfilábon a harisnya, ennyi.

2012. aug. 7. 15:24
 26/57 A kérdező kommentje:
Ha a vibrátort hoztad fől, ez talán elárulja, hogy te használsz olyat)))Én nem, semmilyen más "hajlamom" nincs, heteroszexuális vagyok, szeretek udvarolni lányoknak. Kímélj meg ehhez hasonló "poénoktól"!
2012. aug. 7. 15:32
 27/57 anonim ***** válasza:
Nem poénból írtam, csupán ezzel a hasonlattal próbáltam érzékeltetni, hogy ne így írd már ezredjére. De mindegy is.
2012. aug. 7. 15:38
 28/57 anonim ***** válasza:

ok, kérdező végiggondoltam

nekem nem fáj, ha harisnyában járkálsz, tőlem transzi is lehetsz, szal csináld, ha ebben leleld örömöd

2012. aug. 7. 18:31
 29/57 anonim ***** válasza:

te heteró? ám legyen

"ha lánynak öltözöm, bejövök a lányoknak?"

be, szivem be, főleg a többi "lánynak"

2012. aug. 7. 18:36
 30/57 A kérdező kommentje:
Érdekes gondolkozás...Azért mert én vagy más tökre férfiasak vagyunk, felhúzunk 1 harisnyát, attól nőiesek leszünk mi??DDD Elég hülye egy elképzelés!
2012. aug. 7. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!