Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek tetszik ha egy...

Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel, így járkál mindenhova?

Figyelt kérdés
Én és néhány srác/ffi egyáltalán nem szégyelli, ha pl térdnadrághoz nejlonzoknit vagy harisnyát használjon. Szeretünk így lenni, imádjuk a nejlont, a lycrás és egyéb harisnyákat.Sokan nem szeretjük, ha nincs semmi a lábunkon. De én pl nem azért használom, hogy szexi legyek, hanem mert rendszeresen használom...De sokan hasonló srácok nem mernek így használni, mert nem.
2012. aug. 6. 15:17
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
5/9 Na inkább leírom jobban. Én és szerintem más nejlon harisnyát használó nem azért használjuk, mint a nők, hogy szexisek legyünk, hanem mert általában ezt használjuk és van amikor látszódik: a bokánkon, a lábfejünkön vagy a lábszárunkon. Vagyis halász gatyához is azért használunk, mert az kell, szeretem ha az is rajtam van a harisnya..Érted?
2012. aug. 6. 22:03
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Akármit mondasz full gáz dolog! Teljesen férfiatlan, olyan mintha tangát hordanál,ezért jogosan fordul meg az ember fejében,hogy ferde hajlamod van. Lányként mondom,hogy visszataszítana egy nejlonharisnyás srác. Egy szőrös lábon el tudom képzelni,hogy festhet :D lelapítja a szőrt a harisnya,hát guszta lehet na XD Ha meg szőrtelenítesz,akkor tényleg no komment.
2012. aug. 6. 23:45
 13/57 A kérdező kommentje:
Ok értem, neked gáz. De úgy használom ahogy belinkeltem feljebb, nem látszik a szőr. De egyébként több barátnőm és idegen nőszemélyek mondták már, hogy nem ciki vagy egyéb. Vannak ettől sokkal inkább gázabb dolgok, azt mondták általában. És, hogy ne foglalkozzak, hogy mit gondolnak mások. Vannak, főleg csajoknak, akiknek tetszek így. Linkeltem képet fentebb, én is így nézek ki, csak nem olyan színű harisnyákat használok.
2012. aug. 7. 00:00
 14/57 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz :S

Egyébként hogyhogy ennyire magyartalanul írsz?

2012. aug. 7. 03:07
 15/57 anonim ***** válasza:

na most már láttam, mi ez

én baromira toleráns vagyok, megvédek mindenkit, de ez akkor is kőkemény b*ziság

hová korcsul a világ

(és nem a b*zik miatt, hanem a nejlonharisnyás nyunyók miatt)

remélem tudod mi az a nyunyó

2012. aug. 7. 10:08
 16/57 anonim ***** válasza:
nem kell halásznadrághoz nejlonharisnya, ki ne találd már, hogy az elfajzott dolgaid általánosan szükséges lenne
2012. aug. 7. 10:09
 17/57 anonim ***** válasza:
"ne foglalkozzak, hogy mit gondolnak mások" akkor bakker minek teszed fel a kérdést?
2012. aug. 7. 10:11
 18/57 anonim ***** válasza:

Jajj, te egyszerű lélek...

Mi se azért használjuk, hogy szexisek legyünk tőle / na, jó, csak néhány esetben/, hanem azért, mert a ruha megköveteli.

Ez búzaság !!! Pedig én nem vagyok a melegek ellen, de ez rájuk nézve is sértés.

Az pedig, hogy nem látszik, egy rossz fantazmagória... Ha szereted, hordjad, senki nem fog meglincselni érte, de büszkének sem kell lenni rá, hogy harisnyát hordasz. Térdnadrág ??? Hordjad hosszú alatt...

Úgy beszélsz, mintha az összes férfi titokban arra vágyna, hogy egy női lábra hasonlítson a sajátja. Pedig kevesen vagytok, szerencsére.

2012. aug. 7. 11:07
 19/57 A kérdező kommentje:
14/18 Nem értem, miért lenne magyartalan, amit és ahogy írok???Ezt nem értem!
2012. aug. 7. 14:34
 20/57 A kérdező kommentje:
17 Olvasd a kérdést még egyszer. Kérdeztem kinek tetszik van e akinek tetszik! Nem azt kérdeztem, hogy használjak e vagy, hogy kinek gáz stb
2012. aug. 7. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!