Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel, így járkál mindenhova?
Nagyon gáz :S
Egyébként hogyhogy ennyire magyartalanul írsz?
na most már láttam, mi ez
én baromira toleráns vagyok, megvédek mindenkit, de ez akkor is kőkemény b*ziság
hová korcsul a világ
(és nem a b*zik miatt, hanem a nejlonharisnyás nyunyók miatt)
remélem tudod mi az a nyunyó
Jajj, te egyszerű lélek...
Mi se azért használjuk, hogy szexisek legyünk tőle / na, jó, csak néhány esetben/, hanem azért, mert a ruha megköveteli.
Ez búzaság !!! Pedig én nem vagyok a melegek ellen, de ez rájuk nézve is sértés.
Az pedig, hogy nem látszik, egy rossz fantazmagória... Ha szereted, hordjad, senki nem fog meglincselni érte, de büszkének sem kell lenni rá, hogy harisnyát hordasz. Térdnadrág ??? Hordjad hosszú alatt...
Úgy beszélsz, mintha az összes férfi titokban arra vágyna, hogy egy női lábra hasonlítson a sajátja. Pedig kevesen vagytok, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!