Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy
fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel,
így járkál mindenhova?
41/57 A kérdező kommentje:
Magamról nincs ilyen kép, de nem sokára csinálok,megkérek vkit. De én is így nézek ki, mint a srác a képen,
[link] csak általában más színű harisnyát használok, gyakran világos vagy sötét barnát, nem olyan világost, mint a képen van.
Magyartalanul írsz, például azért is, amit az egyik válaszoló írt: a harisnyát nem használjuk, hanem hordjuk. És különben is, háromszor kell elolvasnom némelyik hozzászólásodat, hogy rájöjjek, hogy tulajdonképpen mit is szeretnél mondani.
A témához kapcsolódva: Igen, azt hordasz, amit akarsz, de könyörgöm, ne legyél rá büszke! És ne csodálkozz, ha kiröhögnek, mert nekik van igazuk...
2012. aug. 10. 01:15
A férfiás öltözködésnek jelenleg nem része a harisnya hiába bizonygatod hogy de igen. Simán transzi vagy ha tetszik ha nem. Az általad emlegetett harisnyás tömeget sem látom sehol. De látom ez neked vmiféle missziód h bebizonyítsd h igenis normális ha férfi létedre harisnyát hordasz, mert hiába nem támogat senki te nem adod fel.
2012. aug. 10. 05:45
44/57 A kérdező kommentje:
42/ Akkor szövegértelmezésből 1-es voltál tuti. Azért nem lennék kiakadva, hogy valaki hordja a ruháját, nem használjaDD
45/57 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudod te sem értelmezni amit írok. Sosem írtam, hogy férfias dolog!Csak azt írtam, hogy vagyunk jó néhányan, akik szeretjük használni. Én is sajnálom, hogy nem találkoztam még olyan sráccal aki harisnya volt..De vannak akik használnak, láthatóan, de te és sokaknak nem tűnik fől!Már írtam, hogy többször azt hitték a harisnyámra, hogy napbarnított)))De tényleg, sokan egyáltalán nem feltűnő, a fényes harisnya sem)))Lehet a közeledbe is volt olyan, akin harisnya volt, a lábfején vagy a lábszárán, csak nem vetted észre))A támogatásról annyit, hogy már többen mondták, hogy nem baj vagy rossz ha szeretsz harisnyát használni)))Az a jó, hogy vékony lábam van és nekem nem áll rosszul, de én is elismerem, hogy 1 izmos ffin nem állna jól, van akin nevetségesen állna tényleg, de aki vékony azokon nem ciki.De még egyszer leírom, a harisnya nem nagy dolog, csak annak aki sosem használ.
46/57 A kérdező kommentje:
A tranci dologról annyit, hogy nem tudod, hogy néznek és öltözködnek ők!Ha tudnád, akkor nem jönnél ezzelDDA transzik teljesen nőiesek, minden nőies rajtuk, még az agyuk is. Én és akik szimplán harisnyát használunk, nem nézünk ki nőiesen. Ha el tudod ezt hinni, ha nem, nem érdekel!
na jól van kiikszelem ezt a témát, szerintem mindent megbeszéltünk már, uncsi
2012. aug. 10. 18:26
48/57 anonim válasza:
"De sosem értettem, hogy ezt miért kellene szégyellnem vagy titkolnom..."
"Én meg attól undorodok, sosem vettem titokzoknit. Ultra gáznak találom! "
"Férfiasan öltözködök mindig. "
"A férfiás öltözködésnek jelenleg nem része a harisnya hiába bizonygatod hogy de igen. "
"Akkor nem tudod te sem értelmezni amit írok. Sosem írtam, hogy férfias dolog!"
gyáá
" A melegek nem használnak állandóan vagy egyáltalán harisnyát, főleg nejlont, nekem ezt mondta akinek vannak meleg ismerősei."
Látod, még ők se használják folyton! xD
2012. aug. 22. 14:35
49/57 A kérdező kommentje:
Most ezzel mi volt a cél?Ha az, hogy meleg az aki harisnyát használ, mert a melegek se mindig használnak,akkor ELÉG SZÁNALMAS ÉRVELÉS.
Hallgass rám!Annál rosszabb,ha magadra veszed a sértegetéseket!Ezért azt mondom,hogy ne is reagálj ezekre,majd lehiggadnak egyszer.Egyébként az,hogy te nejlonharisnyát viselsz az csak rád tartozik,éppen ezért viseld csak bátran.Ha valamit igazán szeretsz azt úgysem lehet kinőni.Én is láttam biciglis srácokat harisnyában,és ez az ő dolguk ha felvették.Engem külömben már ovis koromban megbélyegzett a pamutharisnyanadrág,tehát én nem nejlont hordok.Sima egyszínű pamutharit veszek fel télen a farmer alá,mert sokkal kényelmesebb mint a mackónadrág,vagy a jégeralsó.De ezzel részemről kész is a dolog.Sőt,ha a harisnyára felveszek egy 3/4-es gatyát,akkor nem is feltünő a dolog,hiszen sokan térdzokninak nézik.Így könnyen fel tudom vállalni.Persze ezt csak ősszel meg tavasszal tudom megtenni.Természetesen én sem szeretem,ha a harisnyáért engem is piszkálnak,de a válaszom az volt erre:tehetnek egy szivességet!Volt már erre példa,de én úgy veszem a dolgot mintha meg sem hallottam volna.Ezért mondom azt,hogy aki akarja úgyis megérti,csak még sokan képtelenek elfogadni a harisnyát a férfiak ruhatárában.Na és aki balettórákra jár és fiú léttére fehér harisnyát vesz fel mert kötelező.És akkor ettől meleg lesz?Na én azt nem hiszem.Amelyik férfi harisnyát hord,az még nem a melegség jele.Nekem van egy szép feleségem,lassan 10 éve együtt élünk,és én már akkor megmondtam neki,hogy pamutharit viselek télen.Ő pedig nem is talált ebben semmi kivetnivalót.ENNYI!
2012. aug. 24. 09:21
Kapcsolódó kérdések: