Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel, így járkál mindenhova?
Figyelt kérdés
Én és néhány srác/ffi egyáltalán nem szégyelli, ha pl térdnadrághoz nejlonzoknit vagy harisnyát használjon. Szeretünk így lenni, imádjuk a nejlont, a lycrás és egyéb harisnyákat.Sokan nem szeretjük, ha nincs semmi a lábunkon. De én pl nem azért használom, hogy szexi legyek, hanem mert rendszeresen használom...De sokan hasonló srácok nem mernek így használni, mert nem.2012. aug. 6. 15:17
1/57 anonim válasza:
Te most akkor fiú vagy és nejlon harisnyát hordasz? És azt kérdezed hogy ez bejön-e a lányoknak?
2/57 A kérdező kommentje:
Igen)))De nem csak én, többen, nem tudom számszerűsíteni, de sokak nem merik felvállalni, ezért nem járnak nyíltan harisnyába, nejlonba...
2012. aug. 6. 16:30
4/57 anonim válasza:
hogy neked mi bajod van? életemben nem láttam nejlonharisnyás rövidgatyás fiút, pedig bp-n élek.
képet
5/57 anonim válasza:
"nem azért használom, hogy szexi legyek, hanem mert rendszeresen használom"
Ez aztán baromira értelmes volt.
Amúgy nem, egyáltalán nem...
6/57 anonim válasza:
egy képre én is elég kíváncsi lennék
7/57 A kérdező kommentje:
4/6 válasz Nekem nincs semmi bajom))
Hát sokan nem vesznek észre dolgokat)))Úgy is fogalmazhatnék, hogy sokan nem látják az erdőt a fától)))Én nem Pesti vagyok, de tudom, hogy pont ott használnak a legtöbben. De ha valaki azt hiszi egy harisnyás pasi lábáról, hogy barna)))akkor nyilván sose fogsz olyan srácokat/ffiakat látni)))
2012. aug. 6. 21:37
8/57 A kérdező kommentje:
6/7 Miért nem tudod elképzelni egy térdnadrágos férfineműt harisnyával??DD Rólam nincs kép, de ha ennyire nem tudod elképzelni akkor itt van ez:
2012. aug. 6. 21:43
9/57 A kérdező kommentje:
3/8 Vártam, hogy valaki ezzel jön XD Nem vagyok az és a harisnyaimádók sem. Nagyon buta és szánalmas dolog ezzel párosítani. A melegek nem használnak állandóan vagy egyáltalán harisnyát, főleg nejlont, nekem ezt mondta akinek vannak meleg ismerősei.
2012. aug. 6. 21:48
10/57 A kérdező kommentje:
5/9 akkor ajánlom olvasd el még egyszer
2012. aug. 6. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!