Lányok! Nektek tetszik ha egy srác/pasi fényes barna vagy fekete nejlont használ a rövidnadrágjához tornacipővel, így járkál mindenhova?
Figyelt kérdés
Én és néhány srác/ffi egyáltalán nem szégyelli, ha pl térdnadrághoz nejlonzoknit vagy harisnyát használjon. Szeretünk így lenni, imádjuk a nejlont, a lycrás és egyéb harisnyákat.Sokan nem szeretjük, ha nincs semmi a lábunkon. De én pl nem azért használom, hogy szexi legyek, hanem mert rendszeresen használom...De sokan hasonló srácok nem mernek így használni, mert nem.2012. aug. 6. 15:17
31/57 A kérdező kommentje:
Valamely hozzászóló írta, hogy nem szokott látni ilyen pasikat, akiken látszódik a harisnya. Ez annak is tudható be, hogy ha nem lennének az emberek ennyire bunkók és megbélyegzők, búzázók, akkor akik csak titokban használnak vagy zoknit húznak a harisnyájukra fel mernék vállalni szokásukat. De elég sok a "parás"társam, akiknek nem megy az, mint nekem és akiket nem érdekel, hogy ki mit gondol mond,hogy bátran használjon, bizonyos keretek között persze.
2012. aug. 7. 20:56
32/57 anonim válasza:
neccharisnyában nem vagy férfia, el kell keserítselek
33/57 A kérdező kommentje:
DDDDDDDDDDDDDDDDDNeeecccről ki beszél????????????Sose használtam/nék))))))))
2012. aug. 7. 21:14
34/57 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy?
És édesanyád mit szól a fura szokásodhoz?
35/57 A kérdező kommentje:
27, anno ledöbbent, de aztán nem volt ezért már kiakadva, csak azért, hogyha melegebb van és akkor is használok.
2012. aug. 8. 13:11
36/57 anonim válasza:
b*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zib*zi
37/57 A kérdező kommentje:
Búza vagy te tökkelükött!Attól, hogy buzázól és annak gondolsz valakit, attól még nem lesz az te nagyon hülye!XD
2012. aug. 8. 19:25
39/57 A kérdező kommentje:
Férfiasan öltözködök mindig. Elhiszed, nem nem érdekel. Én harisnya használó vagyok kizárólag. Te, ti nem tudjátok, hogy nejlonzoknit/térdharisnyát a ffiak is használhatnak?Csak általában vagy nem tudják ezt, vgy nem akarnak használni, vagy akarnának de cikinek tartják stb. De nincs ebbe semmi fura vagy nagy dolog! Csak sok szánalmas és bunkó ember van, aki a nejlont csak a nőknek tulajdonítja. Egyébként is és nem áttetszőként használom, olyan mintha zokni lenne, de nyilván jól láthatóan harisnya,sose értettem mi ebbe a fura és ciki.Sokan is ezen a véleményen vannak és igazuk van.
2012. aug. 9. 13:58
40/57 anonim válasza:
Ha nem szégyelled, akkor rakjál már fel magadról felöltözve (akár arc nélkül) egy képet kérlek! Úgy jobban el tudjuk képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!